2777
2789

متاسفانه درِ واحد من انقدر پوکیده و اشغاله ک صدامون کلا تو راه پله س! اینم صداش خیلی بلنده...!هر چرت و پرتیم میگه!صدای خنده ش افتضاحه دیگه...صداش خیلی کلفت و بلنده

تو درو همسایه ک از پاگرد رد میشن! 

من با خودم فک میکردم اینا رد میشن میرن ولی حیومزاده ها قشنگ گوش میچسبونن!

امروز سر صبحانه داشت ی مشت حرف ناجور میزد!

ی لحضه صدای زنگ ی گوشی اومد ک من فک کردم گوشی نامزدمه! ولی صدا قشنگ از پشت در بود یارو مجبور شد از پله ها بره بالا ک مثلا بگه من بالا بودم بعد جواب گوشیشو داد!

اصلا مشکل اینا نیستا

اینکه این ادم و هر چی بیشتر میگذره ازش بیشتر دلسرد میشم...

و چند روز  پیش دعوامون شد ضد و خورد شدید التماسش میکردم هیچی نگه بس کنه !ولی نمیکرد ...هر وقت دعوا بشه خفه نمیشه و مشت لگد تو دیوار میزنه

انگار خونه پدرشه پدرسگ...

و توی همون دعوام گفت کلید این خونه کو..باید کلید اینجارو بدی بهم!

دعوا ک تموم شد ....قشنگ صدای بسته شدن در خونه همسایه ها اومد...یعنی قشنگ میشنیدن!

نمیدونم دَرِ خونمو عوض کنم 

یا نامزدمو

بعدم من اینجا مالکم و هیچوقت قرار نیست برم لعنت ب روزی ک بهش رو دادم پاشو بزاره اینجا احمق

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

کلیدم ازم گرف برد!...

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوتش کن این چیه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

نامزد رسمی ؟؟

به نظرم بیشتر دنبال یه جایی برا چتر بازی بوده 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

عقد کردین؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

با این حرفایی که داری میزنی، ته دلت دوسش نداریبنظرم قشنگ بشین فکر کن یه تصمیم عاقلانه بگیر

دوسش دارم...دارم‌پریود میشم و خشمم از علاقه م بیشتره...میخام بگم پول بده درو عوض کنم ...