2777
2789
عنوان

نامزدم مرتبا خونه ی منه و خودش خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 38 پست
این سوال کردن داره،چرا باید با یه بی‌شعور چتر باز بددهن ک دست بزن هم داره و اروده کش هم هست تو رابطه ...

ببین حالت عادی ک مهربون و محبت میکنه و دوسم داره ولی...وقتی دعوام میشه باهاش...یا میخام باهاش تموم کنم رفتارش عادی نیست ...مثل دیوونه ها میشه...

تو اوج دعوا وقتی داشت همه چیو میترکوند کلیدو ازم گرفت... و بعد دعوا پسش نداد...من فهمیدم این موضوع همیشه خواسته اصلیش بوده! 

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفادشو میکنه هم تو رو داره هم مکان بدون یه قرون هزینه چرا اینقدر ساده ای آخه

کی گفته اخه....

اون الان زیر بار شدید قسطا تعویض ماشینشه...ولی خرج خونه و مایحتاج و حتی وسایل خونه رو داره پا ب پای من میخره و تکمیل میکنه...

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
استفادشو میکنه هم تو رو داره هم مکان بدون یه قرون هزینه چرا اینقدر ساده ای آخه

کسیکه از الآن میاد میزندت اصلا شوهر هم بشه واسه چیته مفت خور 

زن باید تکیه گاه داشته باشه 

تو باید با یکی باشی که به جای یه خونه دوتا داشته باشه از تو بالاتر باشه نه یکی که چشمش دنبال خونه ی تو باشه 

اصلا نخواستی کلید بدی حق با تو بوده پس بعدا هم میتونه به زور خونتو ازت بگیره 

تو بخاطر مخارج خونت باهاشی . اوکی ولی کل اموراتتو نده دستش از قدرتت نگزر کم کم شاغل شو خرجتو در بیار ...

چی بگم...نه من واقعا خیلی دوسش داشتم اون روزای اول و اصلا دید مالی ب موضوع ندارم و نداشتم...ولی متاسفانه از دست دادن شغلم شد مساوی با قدرت گرفتن اون...

دنبال کار هستم ...

کی گفته اخه....اون الان زیر بار شدید قسطا تعویض ماشینشه...ولی خرج خونه و مایحتاج و حتی وسایل خونه رو ...

من میگم 

چون هم تجربه ام بیشتره هم سنم 

قسط ماشین خودشو میده منتش رو دوش تو 

مگه ماشین زده به اسمت 

این آدم همینه بعد از ازدواج مشت و لگداش تو دیوار نیست تو سر و پهلوی توئه 

نصیحت ارزان را بپذیر قبل از اینکه تجربه را به قیمت گرون بخرید

ببین حالت عادی ک مهربون و محبت میکنه و دوسم داره ولی...وقتی دعوام میشه باهاش...یا میخام باهاش تموم ک ...

خب دیگه ،مهم اینه تو دعوا چطوری رفتار میکنه،همین ک نمیتونه تو دعوا و بحث خودش رو کنترل کنه خطرناکه،اگه خودت و آرامشت برات مهمه برای خودت ارزش قائل شو از این رابطه بیا بیرون،مخصوصا وقتی فهمیدی دلش میخواسته کلید ازت بگیره،رو چه حساب از کجا معلوم روزی خونه نبودی خونت نشه پاتوق وسایل خونت به تاراج نره قفل در رو عوض کن  خودت رو هم بدبخت نکن

چی بگم...نه من واقعا خیلی دوسش داشتم اون روزای اول و اصلا دید مالی ب موضوع ندارم و نداشتم...ولی متاس ...

اره کار پیدا کن و گرنه میشی تو سری خورش . ضمنا بعد از کار کسی پیدا کن که کنارش پولدارتر و قویتز شی نه اینکه تحقیر و کتک خور 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .