2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه و صورتم لاغر😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 85 پست

بین وعده غذایی سیب زمینی آب پز  یا انجیر خشک بخور. شیر حتما بخور و میتونی جوانه گندم رو قاطیش کنی بخوری. ژله ناشتا باید بخوری حتما. قرص ویتامین ای  و روغن ماهی هم استفاده کن

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید صورت مادرتون چطوره؟ منظورم اینه ممکنه استخوان بندی صورتتون وراثتی باشه

صورت مامانم استخونیه ولی صورتم خودم پربود گونه های گوشتی داشم .الان دماغم تو چشه😭😭

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
میگن فت فیس برا کبدو کلیه ضرر داره .

نه من قبلا سه دوره استفاده کردم. شاید الان تقلبی شده باشن. من هشت سال پیش استفاده کردم خیلی خوب بود. ولی قطعش کردم چون بدنمم چاق کرد. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من هرروز صب و شب شیر موز و ی معجونی دارم میریزم توش میخورم.همه میگن صورتت چقد تپل تر شده.

سلام خوشکلم ی سوال در مورد مدل بینی داشتم ازت ؟؟

میتونم بپرسم ؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

خواهرشوهرم کپسول چاقی فرشته رو از عطاری گرفته بود میخورد صورتش بیشتر از اینکه چاق بشه ورم کرده بود من دوس نداشتم ولی خودش راضی بود

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

باشیر هرروز صورتتو ماساژ بده.گونه هاتو منظورمه.و هر صب یه تخم مرغ ابپز بخور.تو دوهفته جواب میده.طوری که همه متوجه میشن

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
خواهرشوهرم کپسول چاقی فرشته رو از عطاری گرفته بود میخورد صورتش بیشتر از اینکه چاق بشه ورم کرده بود م ...

منم از همین میترسم 

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
خوشبحالت صورت استخونی و لاغر باکلاسه من صورتم پُرِ دوسداشتم لاغر بود😩

من  هم دلم ميخواست صورتم لاغر و كشيده تر بود و اين هوا لپ و گونه نداشتم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.