سلام دوستان من تازه واردم .ی سرچ کردم درمورد لاغری صورت تو نینی سایت.و روشایی ک گفته شدن رو انجام دادم ولی بی نتیجه شد .بخاطر استرس درسو زندگی صورتم لاغر شده و دیگه درست بشو هم نیس .😢۴ماهه میرم باشگاه ۶ کیلو زیاد شدم ولی صورتم کماکانن همونطوریه.دکتر تغذیه هم رفتم بهم قرص مخمر آبجو داد و گف ناشتا ژله بخور وسیب زمینی آبپز وخیار بخور ولی تاثیر نداش😭😭کسی قرصی یا پودریچیزی میدونه بهم معرفی کنه..البته اینم بگم با تزریقم کاملا مخالفم 😢 خاهشا اونایی ک واقعا تجربه کردن بگن 😢
پودر گين آپ بگير از داروخانه صورتو قشنگ پر ميكنه ولى بعد تموم شدنش بازم لاغر ميشه نزديكه عروسيت بخر هر روز دو سه پيمانه بخور قششششنگ پر ميكنه من خوردم ضرر هم نداره به من دكتر داده بود واسه بچه هاس
من هرروز صب و شب شیر موز و ی معجونی دارم میریزم توش میخورم.همه میگن صورتت چقد تپل تر شده.
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
دلستر. سیب زمینی سرخ کرده با سس .سیب پخته شده بادوم زمینی وچند قاشق پودر جوانه گندم با ماست قبل غذا همش امتحان شده فقط ادامه بده حتما اگه میخای نتیجه بگیری
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹