2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه و صورتم لاغر😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ازینکه جواب دادین  بادمجون و کشک سرخ شده باشه یا آبپز؟

بامجون سرخ شده 

و کشک رو بطور عادی 

طوری صورتم تپل شده بود که همه تعجب کرده بودن 

البته اینا تنها جواب نمیده خواب زیادو حتما تو برنامه ات داشته باش 

منم صورتم لاغر بود دکتر گفت بعد از هر وعده غذا به جای اب ابمیوه بخور که شیرینه.البته وعده های غذاییم ...

من هرروز یه کاسه تخمه میخورم 😢

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
خااااب؟ من زیاد. میخابیدم هیچی. نشد ژله بخور. سیب زمینی ابپز  فقط ارایشگر میتونه صورتتو از ل ...

اره منکه واقعا تاثیرشو دیدم 

البته خواب هم مکمل میخواد که بادمجون بود برای من 

پودر گين آپ بگير از داروخانه صورتو قشنگ پر ميكنه ولى بعد تموم شدنش بازم لاغر ميشه نزديكه عروسيت بخر هر روز دو سه پيمانه بخور قششششنگ پر ميكنه من خوردم ضرر هم نداره به من دكتر داده بود واسه بچه هاس

من هرروز یه کاسه تخمه میخورم 😢

ببخشید صورت مادرتون چطوره؟

منظورم اینه ممکنه استخوان بندی صورتتون وراثتی باشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
پیاز رنده کن بذار روی پوستت. سیب زمینی رنده کن بذار . قرصم هرچی بخوری کل بدنتو چاق میکنه. جوانه گندم ...

میگن فت فیس برا کبدو کلیه ضرر داره .

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

من هرروز صب و شب شیر موز و ی معجونی دارم میریزم توش میخورم.همه میگن صورتت چقد تپل تر شده.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

دلستر. سیب زمینی سرخ کرده با سس .سیب پخته شده بادوم زمینی وچند قاشق پودر جوانه گندم با ماست قبل غذا  همش امتحان شده فقط ادامه بده حتما اگه میخای نتیجه بگیری

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹