2777
2789

دلم میخاد پسرمو یکم شلوغ و نترس بار بیارم،، قشنگ اهل باشگاه های مختلف باشه، چیزی اتفاقی افتاد دل جرئت داشته باشه به خودش برسه

به مامانم که میگم میخام یه ذره شلوغ بارش بیارم، میگه موندم چطور خدا به تو عقل نداده بچع داد و حامله ای😐😐😐

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا کلا به ژنه عزیزم ‌

ژنت اگر بچه اروم باشه نمیتونی 😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این چیزا به تربیت و اندکی ژنتیک پدری مربوط هست.

خب شوهرمم همین جوریه تقریبا ولی الان سرش تو کارشه بیشتر زیاد اهل باشگاه و... نیس 

مسائل و قاطی نکنباشگاه و ورزش و دفاع از خودبا لات و ارازل و شلوغی بیخود خیلی فرقشه

خب دوست دارم یکمم شلوغی بیخود داشته باشه🥲

مسائل و قاطی نکنباشگاه و ورزش و دفاع از خودبا لات و ارازل و شلوغی بیخود خیلی فرقشه

دقیقالات اصلاخوب نیست که به خلاف کشیده بشه

اگه میخوای پردلوجرئت باشه توکتاب ریحانه بهشتی نوشته چه چیزهایی بخوری توبارداری یاچه دعایی بخونی

بعدشم برای تربیتش انسانیت یادش وبده وبگوبهش چجوری میتونه درست ازحقش دفاع کنه

اینامیشه دلوجرئت

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

این دیگ به ژنش مونده ۲ تا برادر تو ی خونه کاملا با هم فرق دارن یکی شر یکی اروم

اگه به شوهرم بره تقریبا اینجور میشه به خودم بره نه

وای اصلا نمیخام مث من بشه😣

البته الانشم شوهرم بیشتر فکر کار و پوله، زیاد باشگاه اینا نمیره ولی من میخام پسرم قشنگ بازو و سیکس پک داشته باشه🥲