2777
2789
عنوان

کیا پایه ان باهم رژیم کتو بگیریم

282 بازدید | 59 پست

بچها کلی راجبش تحقیق کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد و چن وقت پیش زن داییم با کتو تو دوماه 22کیلو وزن کم کرده و باربی شده.. 

هرکی پایه س بگه تا براش توضیح بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی ندارید بریم تلگرام باهم در ارتباط باشیم یا اینجا اوکی این؟

اگر اجازه بدید همینجا باشه راحت ترم

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
اره من هستم

رژیمش اینجوریه ک یه هرم داره ک شما میتونی فقط توی محدوده اون هرم غذا بخوری.. کالری شماری ام نداره در حد سیری میتونی چربی های سالم مثل روغن زیتون و کره حیوانی و روغن دنبه و گوشت ها و سبزیجات مجاز مصرف کنی.. حالا وسطاشم فست انجام میدیم ک بترکونیم... و اینکه برای کاهش وزن بیشتر و برای اینکه زودتر وارد فاز کتوز بشی شما میتونی فققط از پایین هرم غذاتو بخوری 

اگر اجازه بدید همینجا باشه راحت ترم

باشه عزیزم.. 

توی نت بزن هرم کتوژنیک برات میاره. و توی اینستاگرام پییج کتوزیست رو مطالعه کنید همه چیو عالی توضیخ داده. سوال دیگه ای داری در خدمتم عزیزم