2777
2789
عنوان

تو حاملگی ویار چیزی میکردین شوهرتون میگرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع عزیزم هستمنم باور نداشتم میگفتم خرافاتهسر دخترم همسرم نوشابه میاورد خونه مشکی تگری بهم نمیدادچون ...

اکثر خانمهای حامله ممکنه این دوران چیزایی بخوان که نتونن بخورن

همشون بچشون هاله سیاه داره؟؟؟؟؟؟؟

اینطوری که اکثریت بچه ها باید داشته باشن! پس چرا نمیبینیم؟؟؟؟

دیگه انتظار هست نسل جدید حداقل این خرافات رو بیان نکنه و از یه جایی این حرفا رو تموم کنه!

والا من هر ماه ۱۰ روز ویار دارم 🤣🤣

همسرمم از من بدتر ماهی ۳۰ روز رو ویاره 🤣🤣

همین نیم ساعت پیش ویار بستنی نارگیلی با روکش شکلاتی داشت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الکی به دلت بد راه ندهاینا خرافاته

نمیدونم خداکنه بچم اینجوری نشه ک میگن 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
نوش جان مامانی😊😊

قربونت برم 🥰🌷

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

مثل یکی هوس خاویار کرده بود شوهرش گفته بود توی خاندان منو خودت تا حالا کسی خاویار نخورده حتی تو هم نخوردی بعد تو چطور هوس خاویار میکنی

اصلا بچه چه میدونه خاویار چیه

دیدم واقعا حق با مرده هست😂

خیلی ..دوران شیرینی هست😍چقدر تلاش و تکاپو برا یه فسقلی که بیاد و دنیات روزیرورو کنهخیلی خوب بود🤗🤗

دلم غنج رفت واسه جملت.‌😭😍

نمیشه که نصف شبی بیدارش کنی هم گناه داره هم گیج خوابه اصلا صلاح نیستخیلیییی سخته ولی تحمل کن تا فردا ...

شربت ابلیمو دزست کردم😅😅

آره بیدارشم کنم بازم منگههه بنده خدا

منم لیموناد میخواممم 🥹🤣حامله م نیسم شوهرم ندارم 🥹🤣

بیا باهم عرررر بزنیم واسه لیمونادددد

[QUOTE=362910083]وای بدترین حال اونموقعس ک چیزی میخای هوس میکنی نیستتتت[/QUOTE

اسی باتاپیکت خاطره ام یادم افتاد😔

چندوقت بود هوس ساندویچ کرده بودم نزدیک یک ماه هربارمیومد دستش نگاه میکردم نمی خریدبعدیک ماه خرید ولی کاش نمی خرید

خرید آورد داشتم با شوق و عجله ای میخوردم حواسم نبود یه کشیده زد توگوشم چشم ام سیاهی رفت اولش نفهمیدم چک زد فک کردم گازمنفجرشد😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ویار گوجه سبز داشتم غذاهم نمیخوردم ازین کیسه های بزرگ که تو میدون میزارن میخرید صبح تا شب کاسه کاسه ...

ای خدااااا😍😍😍 خدانگهدارش باشه زیر سایتون

هممون میدونیم خرافاتهولی بذار بمونه سر زبونابذار مردا بارو کنن قبول کنن و درخواست زن رو انجام بدنوال ...

😂😂