2777
2789
عنوان

خانوما من از مادرم کینه کردم

132 بازدید | 8 پست

لطفا خواهش میکنم قبل نظر دادن دوست قبلیمو بخونید از وقتی بهم گفته از بچه هات بکشی کینه کردم با خودم میگم اون چه رحمی به بچه دوساله می‌کنه که به من بکنه 

منم امروز کینه کردم حلالشم نمیکنن ازخونه بیرونم کرد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا سر چی اخهمجرذی یا متاهل

مجردم من توعالم خودم بودم ظهر امرور نفهمیدم خواهرم گفت برو عقب بهو دیدم داد بیدا اره ابن دخترت از عمد اینکار میکنه منم دفاع کردم ازخودم گفتم کاریت ندارم عزیزم چیکارت دارم نفهمیدم چی گفتی کردش دعوا هرچی ازدهنش دراومد گفت مادرم بخاطر داداشات ساکت باش هرجی گفت زدت کشتت بخازر داداشات ساکت باش گفتم خوب شما برین بیرون چرا من میکنین عروسک ک اینکار بکنین ازخونه کردم بیرون از ۲ ظهر بیرون بودم تا ۴ نیم عصر ک بعد رفتم سرکار خونه من برو بیرون دلم خیلی گرفت دلم برا بیکسیم بد گرفت منت لقمه نون بزارن بعد بیرونت کنن دلم طوری گرفت ک رو کردم خدا گفتم توکه جات خوبه خوش باشی منم ک اوارم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مجردم من توعالم خودم بودم ظهر امرور نفهمیدم خواهرم گفت برو عقب بهو دیدم داد بیدا اره ابن دخترت از عم ...

چقد الکی

خب الان کجایی

تو این سرما چطور این کارو میکنن

پدرت چیزی نگفت

بعضی خواهرا نور چشمن

بعضی بچه ها خار چشم

چقد الکیخب الان کجاییتو این سرما چطور این کارو میکننپدرت چیزی نگفتبعضی خواهرا نور چشمنبعضی بچه ها خا ...

پدرمم من مقصر کرد من دنیا بزرگه یه فکری میکنم برا موندن الان خونه دوستمم خدا ک برا پدر مادرم بزرگه اسمونم بزرگه🫠

مجردم من توعالم خودم بودم ظهر امرور نفهمیدم خواهرم گفت برو عقب بهو دیدم داد بیدا اره ابن دخترت از عم ...

منم وقتی نامزد بودم مادرم انداختم بیرون سه چهار سال رفت آمد نداشتیم