2777
2789

یه چیز جالب پیدا کردم

دوست دارید بدونید شبی که بدنیا اومدید ماه چجوری بوده؟؟؟😻😻😻

تاریخ تولد خودتون رو به میلادی یادتون باشه( برای این کار میتونید تو گوگل سرچ کنید« تبدیل تاریخ » و تاریخ تولدتون به میلادی رو پیدا کنید)

بعدش توی گوگل سرچ کنید

به عنوان مثال من ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۱ بدنیا اومدم پس توی گوگل سرچ میکنم

moon in 20 September 2001

تو سایت اولی شکل ماه تولدتون هست🥹😻🪐🌒

من تصمیم گرفتم ماهمو تتو کنم روی دستم

چه قشنگ 

آگوست میشه ۶؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من عاشق شبم بهترین پدیده خداست توی شب بهترین چیزش ماهه فوق العاده است

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

راستی مرسی از اینکه گفتی

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

خواهش میکنم من عاشق ماهم 🌒 آرامش خاصی درونش نهفته‌س

دقیقا