2777
2789
عنوان

مامانای باردار میاین ی لحظه

109 بازدید | 15 پست

سلام خوبین مامانا من امروز خیلی تکونای نی نی مو نسبت ب روزای قبل پایین تر حس میکنم و اینکه فک میکنم تکوناش کم شده تکون میخوره ها ولی کم خیلی استرس دارم چیکار کنم😣😭

خب عزیزم چون هفته های اخری بهتره این نشونه هارو جدی بگیری و بری نوار قلب تا خیالت راحت شه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا هفته گذشته خیلی تکون میخورد لگد میزد,الان دیگه زیاد لگد نمیزنه,جابجا میشه توو شکمم,فکر کنم چو ...

واااقعا منم تا چن روز پیش ی تکونایی میخورد از رو لباس واضح اما الان تکوناش ضعیفه 

نگران نباش ويزيت بعدي به دكترت بگو اما طبيعيه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
من يك جا خوندم اگر تكون هاي جنين پايين و سمت واژن حس بشه جنين حالت بريچ داره

تو آنومالی بریچ بود.الانم همش انگار تو واژنم قلقلک میده اصلا نمیدونم سر و تهش کجاس😅بعضی وقتا تو دوتا پهلوهام کش میاد 

تو آنومالی بریچ بود.الانم همش انگار تو واژنم قلقلک میده اصلا نمیدونم سر و تهش کجاس😅بعضی وقتا تو دوت ...

پس براي همونه كه پايين حسش ميكني

تروخدا دعام كن ٣ شنبه وقت سونوي جنين و قلب دارم.خيلي نگرانم چون علايمي مثل تهوع و تكرر كه همه دارن رو ندارم

واای دقیقا مامان منم همینو میگه😅😅 شما هم بچه اولتونه ؟

آره بچه اولمه عزیزم ,همه میگن با این روحیاتت دیگه نمیخواد یکی دیگه بیاری,همش در حال استرسم,زیاد تکون میخورد میگفتم واای نکنه چیزیش باشه,الان که کمتر شده تکوناش میگم نه کاش زیاد تکون بخوره!!!!

پس براي همونه كه پايين حسش ميكني تروخدا دعام كن ٣ شنبه وقت سونوي جنين و قلب دارم.خيلي نگرانم چون عل ...

عزیزمم نگران نباش ان شا الله نی نی ت صحیح و سالمه.منم تا دو ماه اولش اصلا نداشتم طبیعیه عزیزم