2777
2789

فقط کا ند و م خوبه اصلا قرص  و امپول استفاده نکن اینا عوارض داره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من گفتم ی دوره بخورم !

من که بخاطر  بچه کوچیک  چون کم میرم  بیرون هر دادو خونه ای  برم  بببینم داره  دوسه بسته میخرم    برا چند ماهم  چند ماه میخوای بخوری   برو  بببین  داشتن بگیر  دو سه تا 

خانوما

قرص جلوگیری ک میخورید یا هر نوع قرص هورمونی

همشون خطر لختگی خون دارن!

و جدیه کاملا این قضیه

رعایت کنید نخورید

کان دوم استفاده کنید لطفا

بهتر از اینه امبولی کنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خانوماقرص جلوگیری ک میخورید یا هر نوع قرص هورمونیهمشون خطر لختگی خون دارن!و جدیه کاملا این قضیهرعایت ...

پس چرا من نمیمیرم،بدون قطعی میخورم ۷سال

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
پس چرا من نمیمیرم،بدون قطعی میخورم ۷سال

دور از جونتون عزیزم 💙

نخورید.... نکنید با بدنتون اینکارو

و اینکه شما یه ازمایش d dimer بدید میفهمید تاثیرش چی بوده🦦

برا یسری کسایی ک میخورن مثبت در میاد حالا ممکنه عددش پایین باشه

متاسفانه برا من پیش اومد🙏🏻

به من نگفته بودن البته میدونستم ولی فک میکردم باید سابقه اش رو داشته باشی تا اتفاق بیوفته و احتمالش کمه

اما انگار اینطور نبوده

من پروژسترون تازه میخورم ک به نظر دکتر قدرتش توی لختگی خون نصف ال دی ک ضد بارداریه هستش

دور از جونتون عزیزم 💙نخورید.... نکنید با بدنتون اینکاروو اینکه شما یه ازمایش d dimer بدید میفهمید ت ...

فک می کنی اونی که پول نوار بهداشتی نمیده پول آزمایش میده،من اصلا تحمل بارداری دوباره ندارم بخاطررنج هاش وبی کسی هاش بخاطر بچه ای که بی توجه بزرگ بشه ومن ناتوان باشم ازبراورده کردن کوچکترین خواسته اش

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
فک می کنی اونی که پول نوار بهداشتی نمیده پول آزمایش میده،من اصلا تحمل بارداری دوباره ندارم بخاطررنج ...

پس اونی که بابت رفاه شما هیچ غلطی نمیکنه

شما بهش خدمات نباید بدی

کسی ک به قول شما پول نوار بهداشتیتون رو نمیده

چرا شما باید بهش نزدیک شی ؟ ک بعد قرص بخوری و بدنت نابود بشه🙏🏻

پس اونی که بابت رفاه شما هیچ غلطی نمیکنهشما بهش خدمات نباید بدیکسی ک به قول شما پول نوار بهداشتیتون ...

شماتاحالا گیر ظالم نیفتادی،وقتی کسی نداشته باشی هربلایی سرت میارن، فک میکنی اجازه میگیره