2777
2789

دیروز بیرون بودیم با یکی از فامیلامون 

بعد دخترشون ماسک زده بود دیدم چندتا پسری که رد میشن از کنارش قشنگ محوش میشدن دو سه تا مرد دیگه هم خیره شدند بهش حتی یه پیرزنه هم چند دقیقه ضایع بهش نگاه کرد 😐😂

الان برام سواله آخه چه جوری از پشت ماسک که قیافه کسی معلوم نمیشه اونا نگاش میکردند مردم چه شانسی دارن هی 😑🤣🤦‍♀️

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشاش قشنگن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چشماش خوبه

من از زیر ماسک چشم و ابروبد نیست بکشم ماسک و پایین یه دماغ ناهموار و صورت لاغر دارم😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

وای منم اینجوری دیدم

اولین بار سوپری بازشد همش ماسک داش

خوشگل بودن چشاش

وای کرونا تموم شد ،ماسک رو ورداش‌، وای اصن قشنگ نبود، فقط چشماش🤣🤣🥴🥴

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چشاش قشنگن

اره حالت چشاش قشنگه مژه هاش پرپشته ولی چشم رنگی نیس تقریبا قهوه ای روشن

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

من آدمایی دیدم با ماسک فرشته اصلا ماه ولی وقتی ماسکو در آوردن ترسیدم

این ولی واقعا خوشگله همه میگن 

من متاهل بودم با ماسک برام خواستگارپیداشد خواهر😁

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چشماش خوبهمن از زیر ماسک چشم و ابروبد نیست بکشم ماسک و پایین یه دماغ ناهموار و صورت لاغر دارم😂

ولی این واقعا قیافش خوبه همه میگن شانس دارهاا😑😂

من متاهل بودم با ماسک برام خواستگارپیداشد خواهر😁

پس تو از اونم خرشانس تری 😂

پس تو از اونم خرشانس تری 😂

😂😂😂اونم جلو مادرشوهرم خواهرشوهرم نگم براتتتتتت فازی داش 😉😉😉😉😉

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)