2777
2789

من هر چیزی رو خواستم نهایت تا یک سال بعد بهش رسیدم واقعا اگه نوشته هامو نداشتم خودمم یادم نبود 

یادمه کلاس پنجم بودم اون موقع گوشی نوکیا مامانم که بود یه اس ام اس تبلیغاتی نزدیک عقد اومد 

با این عنوان که با نوشتن آرزوهایتان رو به واقعیت تبدیل کنین ! و در ادامه گفته بود که هر سال تو یه تاریخی مثلا همین برج ۱۲ قبل عید تمام خواسته های کوچیک و حتی بزرگ خودتون رو تو کاغذ بنویسین تاریخ بزنین بزارین کنار 

سال بعدش نزدیک نزدیک عید که کاغذو نگاه کردم دیدم از ۱۰ مورد به ۸ تاشون رسیده بودم

هر سال شروع کردم به نوشتن و خواسته هامو نوشتم حتی برای یسریاشون سعی در تلاش و تقلا نکردم 

ولی بهشون رسیدم

اصلا نمی‌دونم این نوشتن چطور معجزه ای می‌کنه اما من نتیجه دیدم خوبم نتیجه دیدم !!

چی بگم خاهر.................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زیاد دیدم

بعد چیزایی بوده که اصلا به تلاشم ربطی نداشته

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

منم زیاد دیدمبعد چیزایی بوده که اصلا به تلاشم ربطی نداشته

آره واقعا من برای یسریاشون واقعا تلاش خاصی نکردم 

حتی در موردش به کسی هم نگفتم 

انگار زمان و زمین دست به هم داد که اون خواسته برسه بهم