2777
2789
عنوان

خانومایی که نامزدن یا توعقدن

89 بازدید | 14 پست

چی میگین به هم وقتی حرف میزنین تلفنی ما عمش هی اون میگه چه خبر من میگم سلامتی تو چه خبر اونم سلامتی 

هیییچ حرفی رد و بدل نمیشه مگه موضوعی پیش اومده باشه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول تو شروع کن از روزمرگی های امروزتو براش با ذوق تعزیف کن بعد اونم کم کم دیگه راه میوفته اونم خبرارو میده بهت درضمن اینطوری از کجا میره کی میره و اینام خبر دار میشی

من خودم بارهای اول درحد ۵یا۶ دقیقه حرف میزدیم ولی این اخریا قشگ ۱ ساعت بود

واییییی من هیچ حرفی پیدا نمیکنم واس زدن اون همش حرف میزنه دیدی ی ساعت حرف زد هعی هم به من میگه ی کلمه هم ت حرف بزن من فقط حرفاشو تایید میکنم بعضی وقتا میگ حرف ک نمیزنی حداقل بعضی وقتا یه اعلام حضور کن بفهمم هنو پشت خطی😂😂😂😂😂😂

کلا از کارش میگه از کارایی ک کرده تو اون روز بعضی وقتا میگه این اتفاق افتاد اینو دیدم دلتنگت شدمو دیگ حرف دلتنگی میاد حرفای احساسیش شروع میشه(اقا بسیار بسیار بسیار احساساتی تشریف دارن)دیگ اینقدددد احساسی و عاشقانه حرف میزنههه ک نگمممم بعدددد شوخی و سر به سر گذاشتنو اینا...

بعضی اوقات همش منو تعریف میکنه اینقد تعریف میکنه من عاشق خودم میشم😂😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ما هم کلا تلفنی نبودیم و نیستیم برخلاف شغلمون که همش گوشی ب دستیم هردو

اره مام حضوری بهتریم ولی تلفنی هیچ حرفی نمیزنه

سینگلمولی شوخی کنین و سر به سر هم بذارین بخندین به اتفاقای روز و ماجراهایی که واستون پیش اومده

شوهرم خیلی درونگراست هرچی من حرف میزنم یک کلمه میگه اره یا نه 

عزیزم اول تو شروع کن از روزمرگی های امروزتو براش با ذوق تعزیف کن بعد اونم کم کم دیگه راه میوفته اونم ...

جدی دمت گرم چی میگفتی 

باور کن من حرف میزنم یک کلمه جواب میده ادم تو ذوقش میخوره خب

واییییی من هیچ حرفی پیدا نمیکنم واس زدن اون همش حرف میزنه دیدی ی ساعت حرف زد هعی هم به من میگه ی کلم ...

عزیزدلم😍

خوشبخت ترین باشی 

عزیزدلم😍خوشبخت ترین باشی

موندم این همه حرف از کجا میاره میگه😑

فداتشم همچنین☘️🤗

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ما دیگه میبینیم حرف نداریمیه دعوا راه میندازیم از هم دلخور میشیمبعد معذرت خواهی میکنیم بعد اشتی میکن ...

وای مامان بابای منننن😁