2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهر و خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 55 پست
اتفاقا شوهرم هم براش تجربه شد که دیگه چنین مسافرتی نیایم و خودش گفت دیگه اینطوری نمیایم مسافرت

باز خوبه برای شوهر تو تجربه شد. من اولین‌مسافرت که رفتم باهاشون فهمیدم اصلا نمیتونم تحمل کنم ولی همیشه هم شوهرم باز میگه باهاشون بریم مسافرت. اصلا درکم نمیکنه . همیشه هم دعوامون میشه و کوفتمون میشه. باز دفعه بعد تجربه نمیشه براش.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
امشب برای مشاورم(غیر از دکتر حبشی) که از قبل ازدواج میرم پیشش این رو فرستادم: اقای دکتر من میخوام ...

من سالهاست اینجور زندگی میکنم . دقیقا ۱۸ سال از وقتی بابام آلزایمر و صرع گرفت. سخت نیست خیلی هم خوبه

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا یه گوشت در یکیش دروازه اصلاااا اهمیت نده چون عادیه منم اوایل حساس بودم هی به شوهرم غر میز ...

من شوهرم معمولا موقع غرهام یا طرفداری میکنه ازشون یا سکوت

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
امشب برای مشاورم(غیر از دکتر حبشی) که از قبل ازدواج میرم پیشش این رو فرستادم: اقای دکتر من میخوام ...

عزيزم من خودم تمام انتظاراتم از همسرمه از  خونواده ي همسرم هيچ انتظاري ندارم خيليم راحتم اصلا درگير نيستم زياد...طرف مقابلمو خوب ميشناسم و قبل اراينكه از پسرشو يا من انتطاري داشته باشن خودم قبل گفتن اونا مارو انجام ميدم اصلا .اونا هم ديگه فرصتي براي سرزنش ندارن،

من از اول اينحوري بودم.شكست هم خوردما .ولي لين ترجيح منه.نه انتظار دارم نه احازه ميدم كسي ازم انتظار داشته باشه.سعي ميكنم راهي كه درسته و كار درست رو در زمان مناسب انجام بدم.

منم امروز کلی گریه کردم از دستشونصبح. مردشور همشونو ببره. دوماهه زاییدم با دوتا بچه. تابه حالل چهار بار خودشونو دعوت کردن خونمون. امشبم که کلی مهمون انداختن سرم. خانواده خاله و دایینیم شوهرم.

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

باز خوبه برای شوهر تو تجربه شد. من اولین‌مسافرت که رفتم باهاشون فهمیدم اصلا نمیتونم تحمل کنم ولی همی ...

اخی

چه بد

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

من به اینجایی که تو میخوای برسی رسیدم. .... کاملا وابستگیمو از شوهرم قطع کردم و دیگه ازش توقعی ندارم. چون نه درست و حسابی توجه و محبت داشت. نه به حرفام گوش میکرد. اعتراضم میکردم... یا دعوا راه مینداخت ... یا با بی توجهی میفهموند همینی که هست. انوقت کار مادر خواهرشو در اصرع وقت و با توجه انجام میداد. خیلی عذاب کشیدم. اما از دلم بیرونش کردم و دیگه توقعی ازش ندارم. و در ظاهر فقط باهاش رفتارم  خوب رو به عادیه. تا جبهه نگیره و بدرفتاری کنه.... نه محبت میکنم نه میخوام . 

كدوم شهري؟مشهد؟كدوم مشاور ميري؟

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

عزیزم تو این دنیا میلیون ها آ دم هستکه هرکدوم افکار،رفتار و،عقاید  خودشونو دارن قرارنیست همه شبیه هم باشن وبرای اینکه بتونیم شادوراحت زندگی کنیم باید رفتار های خوب رودید وبقیه چیزهارو که دوست نداریم انگارکنیم که ندیدیم نشنیدیم.ونزاریم خودمون رو عوض کنه والا کم کم میشیم شبیه اونا وباختیم.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
من سالهاست اینجور زندگی میکنم . دقیقا ۱۸ سال از وقتی بابام آلزایمر و صرع گرفت. سخت نیست خیلی هم خوبه

چطوری تونستی؟

راهش چیه؟

از درون خورد نشدی؟

یه وجه از عرفان اسلامی به همین میپردازه .. نه کسی رو برنجون، نه از کسی رنجیده شو

چطوری تونستی؟ راهش چیه؟ از درون خورد نشدی؟

باید خورد بشی...تا بتونی خودتو بسازی. من خورد شدم له شدم نابود شدم..بی احساس شدم. اما حالا خیلی بهترم نسبت به اون روزا. انگار بزرگ شدم. خیلی خوبه. از بالا به پایین به همشون نگاه میکنم

عزيزم من خودم تمام انتظاراتم از همسرمه از  خونواده ي همسرم هيچ انتظاري ندارم خيليم راحتم ا ...

من اتفاقا بدم میاد کسی ازم انتظار کاری رو داشته باشه

اگر بخوام انجام میدم اما دوست ندارم وظیفه م بدونن