2777
2789
عنوان

من از این اتفاقی که اخیرا افتاده میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست
اول پسره شروع کرده استوری گذاشته من اینو ک ر د م

انشالله زودتر بره ور دل مامانش با دوستاش دسته جمعی 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم این خبرها رو نخونم چون همش استرس و ناراحتی دارهولی باید آگاه هم بشیم چیکار کنیم برای دفاع

این خبر رو حتی کانال های طنز هم گذاشتن، 

دفاع هم وقتی معنی دار هست یکی دو نفر باشن وقتی تعداد شون زیاده کاری از دست ما برنمیاد، 

یکی دو سال پیش 2 پسر همینطور یه دختر رو به عنوان تاکسی سوار کرده بودن و میخواستن بدزدن دختر خودشو از ماشین در حال حرک پرت کرد و فوت کرد من همیشه با خودم میگم انتخابم مرگ قبل از تجاوز هست 

جواب پستت تو تاپیک قبلی:

وضو باعث تقویت مغذ میشه

رکوع باعث تقویت کمر و ستون فقرات 

سجده باعث بیرون رفتن انرژی های منفی از بدن

وقتی اطلاعاتت تا این حد پایینه ادعای چیو داری؟

یه دهه شصتی جذاب!..  

جواب پستت تو تاپیک قبلی:وضو باعث تقویت مغذ میشهرکوع باعث تقویت کمر و ستون فقرات سجده باعث بیرون رفتن ...

تاپیک تعطیل شده انگار

من دوتا پیام گذاشته بودم اولی این بود که بعضی ها با دانش اندکشون دین رو نقد میکنن بدون اینکه مطالعه کنن بعدش هم برای مثال گفتم که مثلا برای روزه گرفتن چنین حرف بی منطقی رو میزنن

حرف من این بود که بدون ذره ای مطالعه و تحقیق دین رو زیر سوال میبرن

و ممنون از توضیحات شما من خودم هم میدونم همه چیزهایی که تو دین گفته شده بی دلیل نیست و کلی باعث آرامش روح و جسم میشه🙏