2777
2789
عنوان

من از این اتفاقی که اخیرا افتاده میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست
کار انسان نبود

خب قضیه چیه😂

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی زیاد 

ولی واقعا میگم من اکثر مردهایی که دیدم واقعا انسان های خوبی بودن یا حتی اگه خوب هم نبودن ولی اهل هیز بودن نیستن، یا حتی اگه دعوایی پیش اومده گفتن اهل دعوا با زن نیستیم 

بنظرتون با چه کاری آدم میتونه از خودش دفاع کنه

همراهت حداقل یه اسپره فلفل داشته باش

من خیلی از دخترا رو دیدم که اکثرن تو کیف شکن دارن

اگرم خیلی ترس شو داری 

یکم کلاس دفاع شخصی برو

هم رو اعتماد به نفست تاثیر میزاره و هم توانایی مقابله با یه مزاحم‌رو داری

از اینکه اون متجاوزین وحشی اینجا کلی مدافع دارن بیشتر بترس 

این متجاوزا زیر دست همچین آدمایی بزرگ میشن!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه دختر دانشجوی یاسوجی رو دزدیدن چند نفری کتکش زدن لباساشو درآوردن دوازده نفری ت ج ا و ز کردن بیچاره ...

ای وای بیچاره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

منم خیلی زیاد ولی واقعا میگم من اکثر مردهایی که دیدم واقعا انسان های خوبی بودن یا حتی اگه خوب هم نبو ...

من میگم این خبرها رو نخونم چون همش استرس و ناراحتی داره

ولی باید آگاه هم بشیم 

چیکار کنیم برای دفاع

آخه چه دفاعی میشه از اونا کرد

فکر میکنن چون کار دختره اشتباه بوده پس حقش بوده که بهش تجاوز بشه!!! 

همین قدر طرز فکر وحشی ای دارن 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من میگم این خبرها رو نخونم چون همش استرس و ناراحتی دارهولی باید آگاه هم بشیم چیکار کنیم برای دفاع

اسپری فلفل وشوکرهمیشه همراهت باشه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂