2777
2789
عنوان

اولین نزدیکی فقط خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 64 پست
نمیدونم اینو دیگ ی ژل روان کننده خوب بهم معرفی میکنی

من یکی میخرم از داروخونه ایرانی هم هست لوبریکانت بر پایه اب هستش الان ندارمش اسمشم یادم نیست شکل بسته بندیش انگار خمیر دندونه

این از همه ژل های کدکس و اینا بهتر بوده

بعد گاها که لوب یکم بخواد خشک شه دردناک میشه کافیه با یه اسپری کوچیک روی الت مرد اب اسپری شه خیلی خوب و روان میشه دیگه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
منم اینشکلی بودم خوب که شدی ژل بگیردوسه باری که استفاده کردی دیگه راه بازمیشه راحت میشه حرف منوگوش ک ...

باشه ممنونم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود~~~تا دلم باز دلم دل بشود🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تبلیغ دیروز تو داروخونه دیدم رو جعبه کاندوم خیلی خندیدم ،نوشته بود رویابافی نکن ،استفاده کن  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بعد از چند روز خونریزیش قطع نشدهاین عادیه؟!

عزیزم دوباره تاپیکش رو بخون اسی گفت اولش خونریزی زیاد بوده الان خیلی کمه به هرحال فقط ۴ روز گذشته من خودم تا یک ماه لکه بینی داشتم الان تو همین تاپیک دیدم خیلیا مث من بودن