2777
2789
عنوان

اولین نزدیکی فقط خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 64 پست
من مطمئنم از ژل استفاده نکردی واقعا بدون ژل خیلی درد داره حتی بار ۱۰۰۰ امم باشه حتی کلی هم قبلش اماد ...

چرا استفاده کردم ک دردم کمتر بشه ولی خیلی بد بود

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود~~~تا دلم باز دلم دل بشود🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چگونه و کجا از ژل استفاده کردی؟ 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

از چه ژلی استفاده کردی؟ لوبریکانت بر پایه ی اب؟ 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

منم اینشکلی شدم دردخیلی شدیدداشتم خیلی زیاداحتی میفهمیدم پوست بدنم داره پاره میشه ولی همسرم وسطاش ول کرددلش سوخت بعددورروزبعدامتحان کردیم دوباره دردوخونریزی ولی خونریزیم خیلی زیادنبوددرحددستمال کاغذی آخرسرم نشدرفتم دکترگفت خیلی ضخیم بوده نصفش ازبین رفته نصفش هس بعدگفت ژل استفاده کنیداصلانفهمیدم چجوری تموم شدباژل چنباری اینشکلی رابطه داشتیم بعدیه ماه دیگه عادی شد🤤🤤🤣🤣دیگه خودش شدتولیدژل

ببخشید اگ نداشته باشیم دوباره بشته نمیشه؟؟؟همین دردو نمیخام دیگ بکشم

نه عزیزم شما دیگه به حالت باکره گی برنمیگردی ولی قرار نیست رابطه‌ نداشته باشی پس همسرت چکار کنه؟؟یه کوچولو تحمل کن از داروخونه هم لوازم بگیر صددرصد اوکی میشه نگران نباش

درسته فقط اون کاربر که گفت هرکی میگه عادیه دروغ میگه🤣

اون انتظار داره از سوراخ سوزن لوله اب رد بشه و درد نداشته باشه 😅😅😅😅

دکتر انگار میخاد چیکارش کنه

حواله میکنن دکتر،  کار جفتشونه دیگه باید اصلی آنجام بدن😅😅😅

از چه ژلی استفاده کردی؟ لوبریکانت بر پایه ی اب؟

نمیدونم اینو دیگ ی ژل روان کننده خوب بهم معرفی میکنی

ن

ببخشیدا راحت حرف میزنم اما قبل دخول بزار انگشتشو ببره داخل 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

اره واقعا حتی اولشم نمیشه میترسم ولش کنم بزارم خوب ه دوباره بسته شه همین دردو بکشم

اونو نمیدونم ولی من دکتر نرفتم بلا استثنا هر روز هم رابطه میخواست مردا رو که میشناسی اول ازدواج انگار تشنن 😂😂😂😂

منم اینشکلی شدم دردخیلی شدیدداشتم خیلی زیاداحتی میفهمیدم پوست بدنم داره پاره میشه ولی همسرم وسطاش ول ...

خیلی میترسم دیگ کششی ندارم چی کار کنم خوب باشه

ببخشیدا راحت حرف میزنم اما قبل دخول بزار انگشتشو ببره داخل

بله قبل نزدیکی اولمون همین کارو میکرد خوب بود درد نداشت ولی الان نمیتونم تحمل کنمو اشکم در میاد