2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کلا حرف منو به حساب نمیاره واقعا دیگه تحمل ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 30 پست
در واقع داشت دروغ میگفت که اونا نیان . وقای قطع کرد به شوهرم گفتم چرا مادرت حرف منو کلا به حساب نمیا ...

اخرش اومدن یا نه؟؟؟ کار درستی نکردی ک ب شوهرت اینطور گفتی طفلی ک طرفه شما بوده

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا حالم خیلی بد بود دو شب کامل بود پلک روی هم نزاشته بودم خونریزی هم تا حدودی دارم شیر هم میدم واق ...

ميفهمم عزيزم ولي شوهرت بخاطر تو و شرايطت به مادرش دروغ گفته از دلش در بيار گناه داره 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

همینکه شوهرت درکت کرده که اون روز به خاطر خستگیها موقعیت مهمانداری نداری وبه خاطر تو به اونا دروغ گفته خیلی ارزش داره.دیگه مادر شوهر هر جوری میخواد فکر کنه و شاید عمدا گفته میایم و لج کرده.تو زندگیتو  آشوب نکن

زنه احمق فکر کرده من کلفت پسر و نوه اشم حق ندارم خسته باشم عین برده باید در خدمت باشم

عزیزم تو هم با اونا خودتو طرف نکن از طرف شوهرت پیگیری کن منم همین مشکلو دارم کلا خانواده همسرم اصلا برای هیچی به من زنگ نمی زنن مثلا دعوت و اینا منم جبران می کنم وقتی هدیه ای یا سوغاتی هم می یارن من زنگ نمی زنم شوهرم می زنه !

عزیزم تو هم با اونا خودتو طرف نکن از طرف شوهرت پیگیری کن منم همین مشکلو دارم کلا خانواده همسرم اصلا ...

سلام عزیزم خوبی پست گداشتم ندیدی میای پیام . ببخشید استارتر 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
همینکه شوهرت درکت کرده که اون روز به خاطر خستگیها موقعیت مهمانداری نداری وبه خاطر تو به اونا دروغ گف ...

میدونم درست میگی ولی واقعا دیگه خسته شدم این فقط یه مثال بود کلا مادرشوهرم منو حساب نمیکنه به چشم کلفت و نوکر پسرش بهم نگاه میکنه از این رفتار بدم میاد مگه من زن خونه نیستم؟ مگه سفره هایی که تاحالا براش پهن شده کار من نبوده؟

Mary جون عزیزم خوب چه خبر دیدم لایک کردی گفتم حالت رو بپرسم چیکار کردی فدات.مامان شدی؟

نه اتی جون ! جابه جایی خونه داریم ! این ماهم پریود شدم نرفتم دعا کن شرایط فراهم بشه ! دلم واسه بچه هام ترکید از دلتنگی! تو چی کار کردی؟