2777
2789
عنوان

مادرم فقط به فکر کندن از منه

549 بازدید | 19 پست

بگذریم که هر کی میشناسم همینطورن ولی مادرم دیگه دیوانم کرده. با هر چیزی باید بجنگم تا ولم کنه 

دنیا پول داره میلیاردن ولی قبلا به من میخواست زنگ بزنه تک میزد من بهش زنگ بزنم

من اطراف شهرم برای گذران وایه خودم مرغ دارم تخم میکنه زنگ میزنه تخم مرغ برام بیار 

یا سبزی برام بیار فلان چیزو بیار

یعنی یکبار نشده بهم بگه بیا من بهت چیزی بدم

فقط میخواد از من بکنه

به اون مادر آشعالش رفته اون پیر سگم هر چی داشت داد پسراش دختراشو داغون کرد از ۶ تا دختراش فقط یکیشون خیلی خوشبخت شد چون زرنگ بود و یکیشون متوسط بقیه زندگی داغونی دارن بازم مثل هند جگر خوار خونشونو میخواد بخوره.در عوض یه ۱۰۰ متر زمین بی ارزش که به یه دخترش که از همه مطلوم تره تا اخر عمر باید پیشش بمونه هر روز خونشون دعواست سر به سر خالم و شوهرش میزاره خالم انقدر بدبختی کشیده با حیوانات حرف میزنه 

حالا بگوو زندایی هام از سفر خارجی و ایرانی جایی نبود که نگشته باشن با اون قیافه های داغونشون کیف میکنه عروساشو میبینه

اینم دقیقا مثل مادر سگش شده فقط مادر من به مادرش رفته شانس من

دقیقا هم هر چی داشت داد پسراش یه زمین داغون که با قیمت الان ده میلیونم ارزش نداره نه آب داره نه هیچی خشک بیابان بعد اوقافی هم هست میگه اونو گذاشتم پیری بهت بدم نگهمون دتری تااازه میگه به نامنتم نمیکنم شاید نگهمون نداشتی

کلافه ام کرده از بس باید زتدگیمو مخفی کنم ازش بخواد بیاد خونم هر چی داشته باشم قایم میکنم چون دست خالی میاد ولی دست پر میخواد برگرده

عروساش بیان بهترین میوه ها و پذیرایی رو میکنه حالا ما صد سال یه بار بریم ۳ تا سیب گندیده دقیقا به تعدادخودمون میزاره جلومون

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

آرزوش بدبختیه منه خدا شاهده

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

شوهر بدبخت من کارگر هست صبح تا شب مریضم هست جون داره میده کار میکنه بهم میگه بهش بگو بزات طلا بخره فلان چیزو بخره

یعنی من اگه بخوام تو زندگی موفق بشم فقط هر چی نیگه باید برعکسشو کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه النگو دتشتم پوست پیاز میدیدش داشت دق میکرد میگفت میخوای چیکار تو دستته بفروش فلان چیزو بخر

ولی عدروسای نکبتش از مچ تا گلو النگو دارن بازم بهشون میگه بندازین خودش براشون میخره

خب دختر قطع رابطه کن

کدوم رابطه عزیزم من اصلا نمیرم

کدوم رابطه عزیزم من اصلا نمیرم

جواب تلفنم نده

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

جواب تلفنم نده

💔

راجب مامانت اینجوری میگی؟

نه راجب بابام

راجب مامانت اینجوری میگی؟

منم مثه شما فکر میکردم ولی یک سری پدر و مادر مثه دشمن ادمن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چقد ناراحت شدم برات

پوستم خیلی کلفت شده ولی تا ابد ته دلم خالیه

پوستم خیلی کلفت شده ولی تا ابد ته دلم خالیه

عزیز دلم 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️