2777
2789
عنوان

جهازدیدن شب عروسی

1806 بازدید | 89 پست

شب بخیرخانمامن امروزبه مامانم گفتم شب عروسیم دوس ندارم کسی بیادخونموببینه یعنی میخام ازهمون تالاربامهموناخدافظی کنیم امامامانم میگ زشته !اخه بنظرمن این یجورفخرفروختنه بیشتریه کارچشم وهم چشمیه به نظرشمازشته؟شمابرای عروسیتون چیکارکردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشتی نداره/: 

ما کلن اینجوری نیس برامون ولی درجه یک وقتی جهاز اوکی شد قبل عروسی خونه عروس میان وچک میکنن .. فقط. درجه یک ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من به همه گفتم نمیخوام بیان ولی با پررویی اومدن 😑

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

خب فداتشم مامانت خرج گذاشته زحمت کشیده دوست داره نشون بده چرا ذوقشو کور میکنی چه عیبی داره بیان خونت 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

منم ازاين رسم مسخره شدييييدا بدم مياد 

شايد يكي نداشته خيلي شيك بگيره شايد يكي بياد ببينه حسرت بخوره 

واقعا نميدونم اين رسماي مسخره از كجا اومده 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

ببین دوست گلم من مخالفای سرسخت این کار بودم

اما به یه چیز فکر کردم اینکه اینهمه پدرمن زحمت میکشه واین وسایلارو برام میخره پس بهترکه بیان وببینن زحمتهاس رو

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

ما که از این رسما نداریم و من کلا مخالفم و تشویق میکنم دخترا رو که نکنن از این کارا 

از, یک جا این رسوم غلط باید ور بیفته دیگه

اخه چه معنی میده کاسه بشقاب خونه من چه ربطی به ملت داره؟؟؟ 

نه واقعا چه ربطی داره؟ بنظرم واقعا رسم بدیه و شما هم سعی کن نکنی و مامانت رو راضی کن ک نیاد کسی

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

شما بعد از تالار میتونید برید خونه مادر خودتون یا خونه مادر همسرتون ,که مهمونای درجه یک میان خداحافظی بعد که همه رفتن برید خونه خودتون یکی از دوستام این کارو کرد چون گفت مهمونامون اغلب با کفش می یان .الانم جمعیت زیاده خونم بهم میریزه