2777
2789
عنوان

جهازدیدن شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 89 پست

الان کلیپ جهیزیه درست میکنن که کسی نره خونه رو بهم بریزه و کثیف نشه

رسمه دیگه نشون ندی فکر میکنن چیزی نداشتی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برای من هم ۱ هفته قبل عروسی جهاز برون گرفتن هم عمه و خاله و دایی و عمو های هر دومون شبه عروسی اومدن تو خونه ام و زدن و رقصیدن و خوب رصد کردن و رفتن 😑😒

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر منفی نگاه میکنی عزیزم به قضیه

البته من نمیدونم منظور شما دقیقا از دیدن جاهاز چیه

یعنی بیان دونه دونه همه جا رو ببینن منظورته یا نگاه سطحی بندازن؟؟؟

اما خود ما روز عروسی میریم عروس داماد رو میرسونیم خونشون خب یه نگاه کلی هم به خونه میندازیم

خب خیلیا ارزو دارن خونه برادر یا پسر برادر و نوه و نزدیکاشونو ببینن

چه عیب داره اخه؟؟؟

من شب عروسيم نيومدن بالا چون ساعت ٣:٣٠ صب بود 😂😂

ولي ٢ روز قبل همه مهموني اومدن خونم ديدن 😔😔😔😔😔😔

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

ببین تو بدت بیاد یا خوشت بیاد بقیه کار خودشونا میکنن.

منم واقعا بدم میومد.ولی شب عروسی بعد تالار اومدیم واحد مادر شوهرم بعد ک همه رفتن و خودمونیای شوهرم موندن تا ساعت 3ونیم تا من برم بالا و بیان ببینن.آخرم اومدن.

شما بعد از تالار میتونید برید خونه مادر خودتون یا خونه مادر همسرتون ,که مهمونای درجه یک میان خداحافظ ...

منم دقیقاهمین کار روکردم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
شما بعد از تالار میتونید برید خونه مادر خودتون یا خونه مادر همسرتون ,که مهمونای درجه یک میان خداحافظ ...

اره منم ب ا خواهرم همه رفتیم خونه پدر شوهرش و اونجا گداشتیمش خداحافطی کردیم و بعد ما خواهرم و شوهرش تنهایی رفتن خونشون با اینکه ۱۰۰ میلیون جهاز گرفته بود اما خ راحت .. اما برا من ک خوب اومدن فضولی همه 😒😒😒

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

ما هم داشتیم 

ولی تو یک حرکت همه دخترای فامیل تصمیم گرفتیم این کار انجام نشه 

تا الان برای هیچ کدوم انجام نشده چون بعد تالار  یا رفتیم هتل یا رفتیم ماه عسل :) 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍