2777
2789
عنوان

روضه تلفنی (رایگان)

140 بازدید | 2 پست

تو ایتا باید به ادمین پیام بدین براتون رزرو کنن 

خودشون تماس میگیرن روضه رایگان می‌خونن 

التماس دعا.

سلام علیکم

۱. اصل برگزاری روضه‌های تلفنی وابسته به تعداد نفرات نیست، چه یک نفر باشید و چه ۱۰۰نفر، روضه برگزار میشود. 🌺

۲. تعداد جلسات رایگان در هر ماه، بر اساس تعداد افراد حاضر در جلسه روضه شماست :

🔸 یک نفر: سه جلسه رایگان در ماه

🔸 دو نفر: ۵ جلسه رایگان در ماه 

🔸 سه نفر و بیشتر: ۷ جلسه رایگان در ماه

۳. اگر درخواست جلسات بیشتری داشته باشید، لازم است که صله آن را خودتان پرداخت کنید(صله هر جلسه ۷۰هزار تومان است)

۴. جهت هماهنگی روضه، درخواست را به ادمین ارسال کنید: 

@rozeh_tel_admin

۵. برای هماهنگی درخواست خود را حداکثر ۲۴ ساعت و حداقل 3 ساعت قبل از جلسه روضه به ادمین ارسال کنید. 

۶. اگر موضوع خاصی برای سخنرانی و روضه مد نظر دارید، حتما در فرم درخواست، ذکر بفرمایید. 

۷. طبیعتا اعلام سطح تحصیلات مخاطبین در غنای بیشتر سخنرانی و کیفیت مناسب مجلس تاثیر دارد. 

۸. در صورت حضور کودکان و نونهالان در جلسه، با معرفی آنها (اسم و سنشان) در فرم درخواست، به جذابیت و ارتباط گیری سخنران با بچه ها در جلسه روضه، کمک کنید. 

۹. استفاده از اسپیکر کیفیت برگزاری جلسه رو بالاتر میکند. 

✅در صورتی که تمایل به استفاده از اسپیکر دارید، حتما حتما قبل از جلسه اتصال و باطری و... را امتحان بفرمائید.  

👌ضمناً طرح در چهار چوبی که در بند (۲) گذشت کاملاً رایگان است، مگر اینکه خود شما تمایل داشته باشید در ثواب آن سهیم باشید. 

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.