2777
2789

سلام بچه ها انشالا این هفته میخوام برم چرخ برا تولیدی بیارم پیرهن مردانه و شلوار و چمیدونم لباس فرم مدرسه اینا 

همرو مارک جک میخوام بیارم سردوزا پنج نخ ولی تو مدل راسته دوزا موندم چی مناسب تره؟!چه مدلی از جک قیمت برام مهم نیست فقط کارایی داشته باشه بعد اینکه دیجیتالم نباشه شهرستانم تعمیرکار وارد به دیجیتال زیاد نداریم و اگرم هنگ کنن کار خوابیده کار خیاط نیست باهاش ور بره راش بندازه مرسی بچه ها

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

من با چند مدل جک کار کردم واقعا هیچ تفاوتی با هم ندارن همشون خوبن 

F8 خودم دارم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه گفتن لایکم کن

باش سخته پیدا کردن خیاط اینجا همه ماشالا مشاور ازدواجن😕

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

باش سخته پیدا کردن خیاط اینجا همه ماشالا مشاور ازدواجن😕

اینستا یه پیج دارم اگه میخوای بدم راهنمایی میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من با چند مدل جک کار کردم واقعا هیچ تفاوتی با هم ندارن همشون خوبن F8 خودم دارم

خیلیا میگن f12؟نظرته خودمم دارم عاااالیه ولی میگن قطع کن دار باشه بهتره چه فرقی میکنه اخه برا یه قطع کن هزینه خیلی بیشتری به نظرت ارزشش داره بدم یا نه؟!برا ژانومه چی چه مدلی پیشنهاد میکنی مرسی 

اینستا یه پیج دارم اگه میخوای بدم راهنمایی میکنه

ممنون میشم لطف میکنی🙂💋

ممنون میشم لطف میکنی🙂💋

چشم پیدا کنم الان میفرستم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلیا میگن f12؟نظرته خودمم دارم عاااالیه ولی میگن قطع کن دار باشه بهتره چه فرقی میکنه اخه برا یه قطع ...

واقعا منم برای قطع کن پول بیشتری نمی‌دم چون تا حالا نیازی بهش نداشتم 

ژانومه برای چه کاری میخوای ؟ چند مدلشو توی کارگاهی که کار میکنم داریم فقط برای جادکمه و دکمه زدن ازش استفاده میکنیم ،دوخت با ژانومه انجام ندادم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
ممنون میشم لطف میکنی🙂💋

چند نفرن یکی یکی میفرستم

https://www.instagram.com/sewing_marya?igsh=MXF0azhmcXptNWQycg==

چشم پیدا کنم الان میفرستم

مرسی گل😘خیلی گشتمممم میگردم جا نیست نگشته باشم 😂😬بحث کلی پوله لامصب فروشنده هام همه چرب زبون

خیلیا میگن f12؟نظرته خودمم دارم عاااالیه ولی میگن قطع کن دار باشه بهتره چه فرقی میکنه اخه برا یه قطع ...

من چند ماه با چرخ راسته تیپیکال هم کار کردم اونم چرخ خوبیه ،جدیدا توی بازار زیاد ازش میبینم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من چند ماه با چرخ راسته تیپیکال هم کار کردم اونم چرخ خوبیه ،جدیدا توی بازار زیاد ازش میبینم

یه تحقیق میکنم درموردش مرسی ولی شهرستانم میترسم قطعش گیر نیاد هفته به هفته بخوام بفرستم تهران برا تعمیر یا یه قطعه🤦🏻‍♀️

مرسی گل😘خیلی گشتمممم میگردم جا نیست نگشته باشم 😂😬بحث کلی پوله لامصب فروشنده هام همه چرب زبون

اولی بهتره 

باز پیدا کردم میفرستم