2777
2789
عنوان

میشه قضاوت کنید و نظر بدین

178 بازدید | 23 پست

خانم ها من دخترم کلاس سوم هست من شماره تماس مادرها رو گرفتم و گروه زدم که با هم در ارتباط باشیم بعد تصمیم داشتم ست عبادت بچه ها رو من بدوزم داخل گروه اعلام کنم.که یکی از مادر ها از یه پیجی می‌خوان ست عبادت سفارش بدن به قیمت عمده و برای خودشون ۵۰سود روی هر ست عبادت کشیدن.و باعث شدن کسی به من سفارش نده.و کسی اطلاع نداره که ایشون روی هر ست سود کشیدن فقط من در جریان هستم به نظرتون به مدیر یا مادر ها بگم.من میخواستم یه زحمتی بکشم و بدوزم ولی ایشون بدون هیچ زحمتی سود روی کارها کشیدن .خیلی ناراحتم

این نیز بگذرد

نگو بچت حس بدی میگیره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چرا بگی کاریه ک شده اون زرنگ تر بود .. و انگار ب حرام خوری عادت داره ..‌ فقط میتونی عکس همون کار با قیمت زیرش رو اسکرین بگیری بزاری توی گروه بگی فلانی جون این پیج ک این قیمتو زده ب شما گرون گفتن .‌ مادرا اگر موافقید از این پیج بگیریم ک خیلی ارزون تره ... اینجوری نقشه اونم خراب شده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چرا

فکر کن یک درصد کسی به حرف شما اهمیت نده و بحث تو کلاس مدرسه هم بره! کلا بیخیالش‌ شو

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نه خودت رو توی دردسر الکی ننداز

دیگه خودمون خانم هستیم عزیزم حداقل بیا با خودمون رو راست باشیم. 

اگه بری بگی و به گوش بقیهٔ مامان‌ها برسه برات حرف در میارن، معمولا هم مراعات نمیکنن که بچه‌هاشون نفهمن. بچه‌هاشون بفهمن بچهٔ تو رو هم اذیت میکنن، اگه هم نرسه و اون مامانی که راجع بهش گفتی بفهمه میتونه پیش همه بدت کنه. آره توی بزرگسال‌ها هم هست فقط مختص به دخترها نیست.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خب شما توی گروه اعلام کن که خیاط هستم و میتونم با مبلغ کمتری براتون بدوزم هرکسی تمایل داره بهم بگه.. ...

اره بنظرم بگو خودم براتون با قیمت کمتر میدوزم تو همون گروه اعلام کن و بگو اگه موافق هستین تا بدوزم اصلا به اون خانم یا مدیر چیزی نگه فقط تو گروه اعلام کنه