2777
2789
عنوان

لطفت بیاین شوهرم و برادرش

157 بازدید | 8 پست

شوهرم مغازه سوپری داره داده به برادرش خودش میره راه دور کار میکنه بعد میگم ی چیزی میخوام بخرم میگه چک داریم نمیشه میگم برادرت واسه خودش کار میکنه حداقل ماهیانه ی چیزی هم به تو بده حداقل خدارو خوش بیاد میگه نه مال خودش به خدا دیگه روانی شدم آخه اون اگه زن و بچه داره شوهر منم داره بعد منو میزاره میره راه دور بعد برادر شوهرم همینجا پیش بچه هاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن به مادرشوهرد بگو

حق بچه هامه و ما راضی نیستیم فلانی داره میخوره

پول رو شده خرد خرد بده

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
دیگه الان داده و رفته کاریش نمیشه کرد، بخواد برگرده هم باید یه جای دیگه از صفر شروع کنه

یعنی من راضی نیستم خدا می بینه شوهرم میگه مال خودم دادمش برادرم به تو چه ولی چرا اونا راحت باشن من عذاب بکشم

زنگ بزن به مادرشوهرد بگوحق بچه هامه و ما راضی نیستیم فلانی داره میخورهپول رو شده خرد خرد بده

مادر شوهرم بدتره حاضر شوهرم بده راه دور ولی این اینجا کار کنه بخدا وضعشان از ما خیلی بهتره

یعنی من راضی نیستم خدا می بینه شوهرم میگه مال خودم دادمش برادرم به تو چه ولی چرا اونا راحت باشن من ع ...

ولش کن کاری که از دست ت بر نمیاد بهتره بیخیال بشی و به زندگی ت برسی، شوهرت هم بهتره بره همون راه دور کار کنه تا هم شما کمتر ببینیدش و حرص بخورین هم اینکه اون قدر عافیت رو بدونه