2777
2789

سلام عزیزم 

والا من علائم پریودی مثل دلدرد کمر درد داشتم 

بعد احساس خیسی میکردم هی چک میکردم فکر میکردم پریود شدم

حتی نواربهداشتی هم گذاشته بودم انقدر علائمش شبیه پری بود 

من علایمم فقط زودرنج شدن و درد سینه ۴ روز قبل موعد بیبی زدم مثبت شد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم والا من علائم پریودی مثل دلدرد کمر درد داشتم بعد احساس خیسی میکردم هی چک میکردم فکر میکرد ...

سلام گلم

من 7روز از موعدم گذشته

روز سوم و پنجم بی بی چک زدم منفی بود هیچ علائمی هم نداشتم

ولی از دیروز یکم کمردرد و دل درد دارم.ترشحمم کمه

نمیدونم باردارم یا نه😕🤷🏻‍♀️

ولی پریود هم نمیشم.اصلا سابقه نداشته اینقد تاخیر داشته باشه

عزیزم.خداحفظش کنه🥹❤️من فردا صبح بی بی میزنم ببینم چی میشه🥲

خبرشو بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من الان دخترم یه سالشه ولی اونموقع از چندروز قبل موعد نوک سینه هام دردمیکردن انگار زخم بودن دلدرد شد ...

خداحفظش کنه

منم از دیروز عصری دل درد دارم با کمردرد

اولش فکر کردم پریود شدم ولی یکم ترشح بود

فردا بی بی چک میزنم.بعدش برم آزمایش بتا.میگم شاید بی بی چک خطا داشته باشه😕

سلام گلممن 7روز از موعدم گذشتهروز سوم و پنجم بی بی چک زدم منفی بود هیچ علائمی هم نداشتمولی از دیروز ...

ببین بعضیت دیر نشون میده برای منم بعد ۸روز ی خط خیلییی کمرنگ بود 

ان شاءالله هرچی صلاحته همون بشه