2777
2789

خیلی درد میکنه

گاهی نمیتونه راه بره

مجرده نمیتونه هم عمل کنه

خیلی گریه میکنم براش

راه حلی نداره یعنی کسی نمیتونه کمک کنه😭😭😭

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارتولن چیه

یه کیسته

غدد بارتولین (به انگلیسی: Bartholin's gland ) دو غده هستند که هر کدام به اندازه یک نخوداند. این دو غده در نزدیکی منفذ واژن(مهبل) واقع شده‌اند و در دستگاه تولید مثلی زنان قرار دارند. غدد بارتولین موکوسی را به درون دهلیز می‌ریزد و سطح آن را لغزنده می‌کند تا مقاربت آسان شود

چیه عزیزم

یه کیسته

بارتولین (به انگلیسی: Bartholin's gland ) دو  هستند که هر کدام به اندازه یک نخوداند. این دو  در نزدیکی منفذ واژن(مهبل) واقع شده‌اند و در دستگاه تولید مثلی زنان قرار دارند.  بارتولین موکوسی را به درون دهلیز می‌ریزد و سطح آن را لغزنده می‌کند تا مقاربت آسان شود

عزیزم میشه بیشتر راجع بهش بگی

کیسته

بارتولین (به انگلیسی: Bartholin's gland ) دو  هستند که هر کدام به اندازه یک نخوداند. این دو  در نزدیکی منفذ واژن(مهبل) واقع شده‌اند و در دستگاه تولید مثلی زنان قرار دارند.  بارتولین موکوسی را به درون دهلیز می‌ریزد و سطح آن را لغزنده می‌کند تا مقاربت آسان شود

یک شب عسل بماله ،یک شب عنبر نسارا دود بده شور ت نخی که یه دستمال نخی توش می‌ذاره استفاده کنه .اون دستمال نخی رو  با صابون سفید مختص لباسشویی هی بشوره و اتو کنه و  تعویض کنه   .

قول میدم تا ده روز ازبین بره .

عمل چیه  درش بیارن ؟ اگه اون غده  چیز بی مصرفی بود خدا قرار نمی‌داد .

من داشتم اندازه گردو انجام دادم ازبین رفت کامل 

یک شب عسل بماله ،یک شب عنبر نسارا دود بده شور ت نخی که یه دستمال نخی توش می‌ذاره استفاده کنه .اون دس ...

مجرده دختره نمیتونه عمل کنه دکتر گفت نامه میدم اگر فردا خواست ازدواج کنه ولی عمل نکنه بهتره 

میگم اصلا به عمل فکرم نکنه .این‌کارو انجام بده .

اوح غده باید بیرون ترشح بشه ولی جمع میشه متورم میشه عفونت میکنه درد داره نمیتونه راه بره حتی:)

من متاهل بودم ولی اینکارو کردم خوب شدم بعد اونم اصلا بزرگ نشد .اون غده تو همه هست ولی ممکنه عفونت کنه و بزرگ بشه .با اینکار عفونتش از بین می‌ره و سالم میمونه سر جایش 

من متاهل بودم ولی اینکارو کردم خوب شدم بعد اونم اصلا بزرگ نشد .اون غده تو همه هست ولی ممکنه عفونت کن ...

برای شمام عفونی بود؟