2777
2789

هزینه سونو داپلر

با دفترچه تامین چنده؟

دوستان اگه کسی تازگیا انجام داده نظر بده خواهش

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

کجایی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدا رحمی کرج هفته 19دادم 68000تومن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

رشت

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من خدا رحمی کرج هفته 19دادم 68000تومن 

برا منم هفته ۱۹ داپلر نوشته. میشه لطفا بگید چطوری بود و چرا براتون نوشته؟ به من گفت تو غربالگری Fbhcg پایین بوده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

دیابت بارداری دارم میخواستن ببینن رو وزن بچه تاثیر نذاشته

دیابت بارداری دارم میخواستن ببینن رو وزن بچه تاثیر نذاشته

واسه من بخاطر کم بودن وزنشه

چقده وزنش الان؟؟؟

هفته ۳۳ ۱۸۰۰ بود.دوروز دیگه میرم دوباره سونو داپلر هفته ۳۶ هستم

هفته ۳۳ ۱۸۰۰ بود.دوروز دیگه میرم دوباره سونو داپلر هفته ۳۶ هستم

وای خیلی کمه انشاالله که وزن بگیره فقط حلیم بخور وبستنی وکباب 

منم پسر36هفته باوزن1800دنیااودم

😇😇😇😇😇😇
وای خیلی کمه انشاالله که وزن بگیره فقط حلیم بخور وبستنی وکباب  منم پسر36هفته باوزن1800دنیااودم

چقدر وزنش کم بود آخی نی نی الان تپله؟