2777
2789

بچهام سرما خوردن سرفه وحشتناك تهوع و بدن درد دارن دكتر بردم سرم هم زد ولي خوب نشدن واقعا نگرانم شما از چه شربت ضد سرفه يا هرچي ك نتيجه گرفتيد رو ميشه معرفي كنيد

اين ويروس جديده ك هم تهوع داره هم گلو درد شديد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتخم و عسل 

آب‌جوش عسل قبل خواب 

بدنش چرب کن با روغن ماساژ بده 

بچه های من گرفتن خودمم گرفتم، بچم نمیتونست راه بره از بدن درد 

پرتقال اینا نده دکتر بهم گفت سرفه رو بیشتر میکنه میوه فقط سیب گلابی 

مایعات گرم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چهارتخم و عسل آب‌جوش عسل قبل خواب بدنش چرب کن با روغن ماساژ بده بچه های من گرفتن خودمم گرفتم، بچم نم ...

واي خبلي وحشتناكه

چند روز طول ميكشه؟

دارو چيا دادي؟

ميترسم گلوشون پاره بشه تا خود صبح سرفه وحشتناك مبكنن انگار نه انگار دارو ميخورن

واي خبلي وحشتناكهچند روز طول ميكشه؟دارو چيا دادي؟ميترسم گلوشون پاره بشه تا خود صبح سرفه وحشتناك مبكن ...

راستش فقط شیاف برا تب و ایبوپروفن برا درد 

بقیه ش دارو خانگی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)