2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من(طبیعی_سزارین)

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 88 پست
نترس برای زایمان طبیعی فقط ارامش ویه روحیه خوب میخواد.

امادم از نظر روحی وارامش میترسم محیط بیمارستان و ماماها بد باشه اخه من خیلی زود رنجم ناراحت میشم 

اللهـــم العجل ولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دکترت نفهمیدکه سرش کجه. من قبل از بستری با اینکه نامه داشتم دکترم گفت بیا مطب روز قبلش.سونو ک ...

نمیدونم شایدم متوجه شد و فکر میکرد با درد کشیدن من درست میشه باید بگم دکتری بود ک تا پنج ساعتم تو مطبش باوجود وقت قبلی انتظار میکشیدم

امادم از نظر روحی وارامش میترسم محیط بیمارستان و ماماها بد باشه اخه من خیلی زود رنجم ناراحت میشم&nbs ...

من تا وارد بخش زایمان شدم.اولین سوالم این بود ماماها چجورین؟؟خوش اخلاقن.

خخخ اونا هم فک کرده بودن یه دختر لوسم.پیش خودشون میگفتن بیچارشون میکنم.ولی بعداز زایمان گفتن که از بقیه کمتر دادوبیداد کردم بهتر بودم.

من اصلا یکبارم ماماهارو صدا نزدم.خودشون میومدن نوارقلب میگرفتن و معاینه میرفتن.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
چرا استراحت بودی؟مشکلت چی بود

درد وانقباض داشتم البته زیاد نبود هشت تا امپولم زدم استراحت مطلق نبودم ولی خب فقط کارای شخصیمو انجام میدادم .... فکر میکردم بارداری سخت بوده رایمانم راحت میشه اما بسی خیال باطل

نمیدونم شایدم متوجه شد و فکر میکرد با درد کشیدن من درست میشه باید بگم دکتری بود ک تا پنج ساعتم تو مط ...

اینکه با درد کشیدن درست نمیشه.

معلومه زیاد اهمیت نمیده.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
من تا وارد بخش زایمان شدم.اولین سوالم این بود ماماها چجورین؟؟خوش اخلاقن. خخخ اونا هم فک کرده بودن ی ...

میگم میتونم گوشی همراه خودم ببرم

یعنی ممکنه داد بزنم وایی ابروم میره

از معاینه شدن هم خجالت میکشم  

کی به کی معاینه میکنن

اللهـــم العجل ولیک الفرج
امادم از نظر روحی وارامش میترسم محیط بیمارستان و ماماها بد باشه اخه من خیلی زود رنجم ناراحت میشم&nbs ...

بخدا توکل کن خودش مراقبت هست .انشالله زایمانت راحت و اسان باشه.

و بیای تاپیک شو بزنی.

من تا وارد بخش زایمان شدم.اولین سوالم این بود ماماها چجورین؟؟خوش اخلاقن. خخخ اونا هم فک کرده بودن ی ...

والا بیمارستانی که من بودم دستگاه تپش قلب جنین همیشه وصل بود و حتی مامای من اجازه نشستن بهم نمیداد وای اینقدر دلم میخاست برم سرویس تا از دردم شاید کم بشه نمیذاشت بعدشم مامایی ک شیفتش بمن افتاد کلن بداخلاق بود مثلن خودشم باردار بود وجلوی من همش میگفت میخام بگم سزارینم کنند البته باهمکاراش صحبت میکرد

میگم میتونم گوشی همراه خودم ببرم یعنی ممکنه داد بزنم وایی ابروم میره از معاینه شدن هم خجالت میکشم ...

بستگی داره.منو کلا ۳بار بیشتر معاینه نشدم تو ۱۲ساعت.ولی تند تند صدای قلبشو گوش میکردن.

گوشی رو نمیزارن ببری باخودت.

خخخخ اون موقع که داد میزنی به هیچی فک نمیکنی.