2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من(طبیعی_سزارین)

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان ممنون که نوشتی .

منم طبیعی _ سزارین بودم و درد زیاد کشیدم ولی شرایط زایمانم باعث شد خیلی بعدش پر انرژی و راحت باشم

خدایا می دانم دوستم داری،همیشه هواییم را داشته باش چون بی هوای تو ابری می شوم
ننرس عزیزم من شرایطم خیلی بد بود استراحت بودم بدون تحرک و وزن زیاد زایمان سختی داشتم غیر از این بدنا ...

مامانمم همینو میگه ولی من میگم سزارین بهتره مامانم به شوهرم میگه رضایت نده ک سزارین کنه😢😂

من تجربه زایمان خودم بهم یاد داد هیچ زایمانی شبیه زایمان دیگه نیست . نوع بدن مادر . وزن بچه و از همه مهمتر استایل بچه و روحیییییه مادر و کادر پزشکی همراه باعث میشه خیلی خیلی زایمان ها متفاوت باشه حتی تو بچه اول و دوم 

خدایا می دانم دوستم داری،همیشه هواییم را داشته باش چون بی هوای تو ابری می شوم
پایان... ممنونم که خوندید... برای همه ی مامانای اینده زایمان راحتی ارزو میکنم

سلام عزیزم...خیلی خوشحالم که ازاون همه درد راحت شدی...

ولی دوتاسوال..

1.چرا راضی به زایمان طبیعی شدی؟

بااین اضافه وزن وبدون پیاده روی چطوری راضی شدی...

چرا به دکترنگفتی...

واینکه خیلی ناراحت شدم بخاطر این همه دردی که کشیدی

منم طبیعی بودم وزایمان فیزیولوژیک فوق العاده فوق العاده راضی بودم 

نظرمن برعکسه دردای طبیعی یک هزارم دردای سزارین نیست

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ی دفعه حالم بد شده بود نصف شب رفتیم زایشگاه صدا ی خانمه میومد از بس جیغ کشید من از بیمارستان فرار کر ...

خداروشکر هیچ وقت هیچ وقت صدای جیغ نشنیدم مگر یه خانومی که زود هم زایمان کرد

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
از همدردی همتون ممنونم دوستای خوبم فقط یه خانم میتونه رنجی که کشیدمو درک کنه مرسی که هستید

عزيزم منم بعد زايمانم به خاطره افسردگي شير نتونستم بدم

من خيلي حالم بد بود هيچكس هم دركم نمي كرد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من تجربه زایمان خودم بهم یاد داد هیچ زایمانی شبیه زایمان دیگه نیست . نوع بدن مادر . وزن بچه و از همه ...

بله دختر من اصلن تو لگن نرفته بود وبالا بود ازطرفی دکترم گفت دستاش گیر به بند ناف بوده ولی پرستارا میگفتند گردنش کج بوده وشانس اوردی زود سزارین شدی