بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه پونزده روز اینا کار واجب دارم که باید انجام بدم اگه سر کلاسا هم نرم حذفم میکنن چه برگه ای ببرم ...
۱۵ روز میشه ۲ هفته
فکر نکنم به ۳ تا غیبت برسه
نهایتا میشه هر درسی ۲ جلسه غیبت
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دانشگاه که فرقی براش نداره مهم استاده که غیبت برات رد نکنه
یه هدیه ای چیزی براشون بگیر
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من شهریه ثابتو دادم اما تو قسمت وضعیت نهایی تراز مالی دانشجو مثل اینکه یه مقدار مونده که پرداخت شه باید حضوری به آموزش پرداخت کنم؟ چقدر مهلتش هست ؟ چون یکم هزینش سنگینه میترسم دیر شه
جانت بی بلا عشقم😘 من شهریه ثابتو دادم اما تو قسمت وضعیت نهایی تراز مالی دانشجو مثل اینکه یه مقدار م ...
شهریه متغیر رو معمولا اخر ترم موقع گرفتن کارت ازمون پرداخت میکنن
البته من روزانه هستم شهرپرداز نیستم
ولی باقی همکلاسیای شهریه پردازم اول ترم واسه ثبت نام شهریه ثابت میدن شهریه متغیر رو اخر ترم