2777
2789

اومدید بگید نه ما اینطور نیستیم ولی از کلامتون مشخص بود که هستید و بدتر از اینهایید

نه تگ کردم کسی رو نه چیزی  نظرمو گفتم 

خودمم از همین قومیت هستم و ناراحتم که  اینقدر اتفاقای جنجالی میوفته 

مشخصا تمرکزم رو شهرای هم قومم بیشتره و بیشتر برام بولدن

مشخصا دلم بیشتر میسوزه چون ادعای این قوم زیاده ولی در عمل میبینی پیشرفتی حاصل نمیشه 

مشخصه که مردم کینه ای و کم تحملی داره ک اینطور منو تگ میکنید و تهدیدم میکنید ولی اینو بدونید من ی دختر بختیاری هستم من از نسل بی بی مریمم از مادر نزابیده کسی ما رو تهدید کنه شما ها هم برید معضلات تون رو حل کنید جای اینکه بیشتر ثابت کنید بی فرهنگ و کینه ای و انتقام جویید

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بگم چی شده ؟!

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

چی وشده؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

این‌جا زیاد خشتک می‌درند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چقد بدم میاد از کسایی که تاپیک میزنن میگن بیاید در مورد فلان قوم 

فلان استان بگید 

همش هم آخرش دعوا میشه چقددد بهم توهین میکنن همه حرفی بهم میزنن استارتر هم تاپیک رو قفل نمیکنه

انگار دلش میخواد پر بازدید بشه  یا اینکه بیشتر بهم توهین کنن