2777
2789
عنوان

واکنش خدا به دعا

91 بازدید | 22 پست

بچه ها نظرتون راجع به دعا چیه؟ به نظرتون خدا دعامون رو میشنوه ؟ اگه چیزی از ته دل بخوایم و هی دعا کنیم به نظرتون واکنش خدا چیه؟ اگه تجربه ای دارید بگید 

میگه بیه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار انقد حالم بد بود قران بغل گرفتم و فقط گریههه کردم 

دو روز پشت سر هم حالم خیلی بددد

بعد یه هفته فهمیدم اصلا به صلاحم نبوده😅

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

خب وقتی اون چیز رو میخوایم و کلی دعا کردیم چرا بهترشو بده خب خواسته ماست دیگه

من با چشام توزندگیم دیدم اینقدر اصرار کردم با یکی باشم تا لحظه اخرش همه چی خوب پیش رفت یهو خیلی ماهرانه خرابش کرد جاخوردم ۶ماه گیج بودم الان بالای ۱۵ سال میگذره از خدا ممنونم بابته کارش 

اینکه منو جلو برد لب پرتگاه دستمو گرفت 

زمان حکمت خدارو بهت نشون میدم حاظرم قسم بخورم که همینه داستان خدا

خیلی ممنون مهربونم میشه واسم دعا کنی بهمون انتقالی بدن بریم شهر خودمون از این غریب نشینی راحت بشیم ب ...

چند روز دیگه تولدمه بهت قول میدم اولین دعایی میکنم شما باشی ❤️❤️❤️