2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهمان

174 بازدید | 25 پست

مهمان دارم ۷نفرشون قلیانی هستن یعنی تو این ۴ ساعتی که دوره همیم مطمئنم ۲ساعتشو راحت بساط قلیان به پا هست به نظرتون رو فرشی بندازم رو فرش 

(وقتی خودمونیم هم چون قلیان میکشیم رو فرشی میندازم)

حالا چکار کنم به نظرتون استرس نابود شدن احتمالی فرش رو بکشم یه رو فرشی بندازم

اره بنداز حتما

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرشا که دیگه همشون شدن نسوز با شعله فندک نمیسوزه و قابلمه ولی اگه ذغال بیفته چون آتیشش مستقیمه میسوز ...

نه منظورم تلق نسوز هست اگه اسمشو درست گفته باشم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺