2777
2789

من غربالگری اولم به مشکل برخورده و آزمایش سلفری دادم اگه خدای نکرده اون هم مشکل داشت ظاهرا باید آمنیوسنتز انجام بدم. درسته؟آخه یه جا خوندم پزشکی قانونی سلفری رو برای کورتاژ قبول نداره. میخواستم بدونم اگه خدای نکرده به مشکل برخوردم کورتاژ چه جوریه؟بیهوشم میکنن؟جنین  از واژن خارج میشه؟ 🙁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۵آذر قراره امنیو سنتز شم اما اصلا به جوابش فکر نمیکنم چون مطمعنم سالمه 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
ان تی ۱/۷ بود اما ازمایش خونم ریشکش بالا بود. اخه ازمایش سلفری ظاهرا خطرش کمتره چون خون خودمو آزمایش ...

ازمن که بیشترنیستی من 3/25 بودم ریکسمم 1/28  لمینیوستنزکردم خداروشکرسالم بودنگران نباش

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
هزینه امینوسنتز چنده؟سلفری نزدیک ۱۵۰۰ بود. و خون خودتو ازمایش میکنن. دقتش هم خیلی بالاست. 

آمنیوسنتز دقتش از سلفری بیشتره. هزینه ازمایشگاه ۸۰۰تومنه. دکترم ۲۵۰میگیره 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
هزینه امینوسنتز چنده؟سلفری نزدیک ۱۵۰۰ بود. و خون خودتو ازمایش میکنن. دقتش هم خیلی بالاست. 

مال من کلا شدنهصد

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم