2777
2789

من میخوام تمام لایک هایی که تا حالا کردم پاک بشه 

چکار کنم؟ چون دیدید وقتی پستی رو لایک کرده باشی برای فالورات معلومه

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچین قابلیتی نداره بایذ حواستو میدادی کیو لایک کنی نکنی الان دو راه داری یا اگه یادته کدوم پیج بود برو لایکتو وردار یا از این به بعد حواستو بذه 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

همچین قابلیتی نداره بایذ حواستو میدادی کیو لایک کنی نکنی الان دو راه داری یا اگه یادته کدوم پیج بود ...

چیز بدی لایک نکردم یک سری متن لایک کردم که الان نمیخوام برای فالورم معلوم بشه🥺

چیز بدی لایک نکردم یک سری متن لایک کردم که الان نمیخوام برای فالورم معلوم بشه🥺

ای بابا بیخیار گور بابا بقیع

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

اخه نامزدم نمیخوام ببینه ناراحت بشه 😂

چیه مگه

چیه مگه

راجب چطوری شوهرامونو  تحت کنترل خودمون در بیاریمه 

که قبل از اینکه نامزد کنم لایک میکردم 

حالا الان نمیدونم چطوری پاکش کنم😂