دیگه دیونه م کردن خیلی اذیت میکنن مخصوصا این کوچیه سه سال ونیمش هنوز هم جلوی خودش رو میگیره تا جیش میاد توشلوارش منم از کوره در رفتم خیلی کتکش زدم دستم خودم نیست اعصاب برام نذاشتن کمکم کنید چطور خودم رو کنترل کنم😭😭😭
کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
گناه داره بچه نزنش تنبیه دیگه ای بکن مثلا تلویزیون دیدن رو کم کن یا ی خوراکی رو نده یا کلا ی تشویقی واسش بذار برای کاری ک میخوای انجام بده ولی بچه رو کتک نزن