2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده چرا ناراحتی

حامله م به شدت دنده درد دارم ، اسید معدم هم زده بالا ، شوهرم نیست برا کارش اجباری رفته شهر دور ۲۰۰۰ کیلومتر اونور تر ، دلم براش تنگ شده  کنارم بود این دردا راحتتر می‌گذشت، دلم میخواد بشینم گریه کنم فقط ولی بچه طفله معصومم چ گناهی کرده ،  تغذیه م هم ب مشکل خورده خونه خواهرم میمونم  این یک هفته رو و رودربایستی دارم شدید  دفع اوله بعد ده سال زندگی اینجوری شدیم جدا هر کدوم 😭

پسره ، ولی بد داره انرژی منفی میگیره الان از مامانش حال مامانش خوب نیست😭

جااانا🥰 خدا حفظش کنه 

آخ عزیزم🥲

امیدوارم زودتر بهتر بشه حالتون

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
منم دنده درد داشتم تو بارداریم.باد بود میزد به دندم.قرص دایمتیکون خوردم خوب شدم

من غیر ویتامینا هیچی نمی‌خورم ، خوندم میگن طبیعیه تا موقع زایمان هست باهامون، مال تو طرف راست بود یا چپ بیشتر 

ان شاءالله به زودی🧡 شما هم مامان شدین دعاهاتون مستجاب میشه واسه موفقیت من دعا میکنید لطفا؟🥲

حتماً عزیزم ، خدا هرچی میخوای رو در اختیارت بذاره ،الهی چیزی تو این دنیا رو دلت نمونه گلم 🙂🤍