بچه ها من سرجریانی با ایشون بحثم شد و به شدت به من بی احترامی کردن . بعد از یک ماه اومده خونم و تازه ایشون قهرن !!!! شما جای من بودین چه رفتاری میکردین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هی اشکال نداره شما هم بی احترامی نکن چون مهمون خونته ولی باهاش هم کلام نشو سنگین باش ،انتظار دارم هم ...
دقیقا ناراحتی منم از همسرم همینه . نمیگم به مادرش احترام نذاره ولی واقعا بی انصافی هست که بخصوص تو این شرایط این قدر به من بی توجه . فقط هم دستور میده . اصلا رفتارش ر جلوخانوادش دوست نداشتم
حق داری باید خیلی احترام بذاره تا اونام متوجه بشن باید احترام بذارن تا حالا بهش گفتیت انتظارتون چیه
بله از زمانی که عقد بودم . و ایشون کاملا برعکس هستن بعد یه اخلاق بدی عم که داره پشت سر من با خانوادش صحبت میکنه !! به زنم اینو بگین اینو نگین فلان کنید زنم اله زنم بله . اروزم بود تو جمع اسم منو با جان صدا بزنه . هوف داه دلم تازه شد
باورت میشه نهار که نخورد . اما صبحانه نون و تخم مرغ خورد . دیگه شامم نموندن . یه تیکه رفتن بیرون با پدر شوهرم شاید اون جا یه چیزی گرفته خورده نمیدونم . .
آره ....میدونم چی میگی..ولی زیاد خودتو با این افکار آذین نکن...گذشت کن ک خودت در آرامش باشی
برام عجیبه که اصلا برام اهمیتی نداره . اگرم تاپیک زدم بیش تر دوست داشتم بدونم واقعا واکنش درست توی این شرایط چیه . که خداروشکر کار درست رو کرده بودم . ممنونم از راهنمایی همتون