سازمان حفاظت مرزبانی چی رو بررسی میکنه؟اگه دختر قبلا با نامحرم چت کرده و اون سیم کارت رو سوزانده باشه و تقریبا یه سالی از اون ارتباط و چت ها گذشته باشه ایا اینا رو بررسی میکنن و باعث میشه که رد صلاحیت بشه دختر برای ازدواج با اون مرزبان؟؟
زندگیه شخصیت به خودت مربوطه اجازه ندارن بدون دلیل جستوجو کنن
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
نه فکر نکنم بتونن یعنی خب دیگه سیم کارت سوخته غیر از اون دلیلی نداره بخوان برن کنکاش کنن تو گذشته هر آدمی ی اشتباهی هست موقعیت هم خیلی حساس نیست که حالا بخوان خیلی جناییش کنن
فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️