2777
2789
عنوان

خواستگار مرزبان

413 بازدید | 30 پست

سازمان حفاظت مرزبانی چی رو بررسی میکنه؟اگه دختر قبلا با نامحرم چت کرده و اون سیم کارت رو سوزانده باشه و تقریبا یه سالی از اون ارتباط و چت ها گذشته باشه ایا اینا رو بررسی میکنن و باعث میشه که رد صلاحیت بشه دختر برای ازدواج با اون مرزبان؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این حرفا چیه

زندگیه شخصیت به خودت مربوطه اجازه ندارن بدون دلیل جستوجو کنن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه بابا این چیزا ملاک نی 

سیاسی و ...نباشه و حرفی حدیثی نباشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه فکر نکنم بتونن یعنی خب دیگه سیم کارت سوخته غیر از اون دلیلی نداره بخوان برن کنکاش کنن تو گذشته هر آدمی ی اشتباهی هست موقعیت هم خیلی حساس نیست که حالا بخوان خیلی جناییش کنن

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

نه بابا كاري ب اين چيزا ندارن ديگه

اگه از اون سازمانها باشه ك سوابق بررسي ميكنن تا اجازه ازدواج بدن

بيشتر ب نحوه اشنايي و ارتباط شما كار دارن و يك سري سوابق شما ك از اطلاعات استعلام ميگيرن و كلي هست با اين جزييات نيست نترس

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خیلی بعیده بخواد بره پیش و بفهمه ولی اگه واقعا قصذت ازدواج باعاشه روراست باش باهش همه بری خطاهای گذشتتو بگی ولی دیگه هم نرو سمت اون آدم

من داداشم مرزبان بود این طفلیا به اندازه کافی استرس کار و ... دارن اگه زنش شدی نذار از تو خونه هم استرس نداشته باشخ

دوستم میخواد با مرزبان ازدواج کنه گفتن باید استعلام بگیرن از سیم کارت دختره

یعنی طرفش بهش بدبینه؟؟ یا سر مسائل امنیتی دارن اینکارو میکنن

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

دوستم میخواد با مرزبان ازدواج کنه گفتن باید استعلام بگیرن از سیم کارت دختره

ن بابا

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه