2777
2789

پسرم ۸ ماهه دنیا اومد ، یکی دو هفته بیمارستان بود شیرم کم شد اصلا هم جون نداشت میک بزنه ، شیرخشکی شد ، از همون هفته ی دوم استفراغاش شروع شد تا الان که ۱۰ ماهشه ، همش دارم لباس خودمو خودشو میشورم ، روبالشی ، روفرشی ، روتختی ، ... از پا افتادم ، اوایل خوابیده و دراز کش هم بود بالا می آورد الانم تا میره چهار دست و پا بالا میاره ، همش از آشپزخونه میام برش میگردونم ولی دوباره برمیگرده تا یه ذره میره بالا میاره ، خودمم وسواس پیدا کردم همش حس میکنم خونم کثیفه و تمیز نمیشه ، جرات ندارم مهمونی یا تفریح برم از ترس استفراغاش ، روزی ۴ وعده شیر و ۴ وعده غذا میخوره واسه شیرش آروغشو میگیرم ولی با آروغم بالا میاره ، سنگینم هست دست و کمرم داغون شده نمیرسم شام درست کنم و غذا بخورم ضعیف شدم عصبی شدم بالا که میاره سرش داد میزنم عذاب وجدان میگیرم ، یه مدت شیرشو کم کردم ولی وزن نگرفت ، دکترم که میبرم اوایل میگفت بچه ها تا ۵ ماهگی بالا میارن خصوصا اگه نارس باشن بیشتر ، الانم میگه طبیعیه و تا یه سالگی خوب میشه ولی بعید میدونم ، نگران خودشم هستم یه وقت معده اش ناراحتی نگیره با این همه استفراغ ، وعده ای ۱۵۰ سی سی شیر میدم ! کسی مثل من بوده یا هست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا پسر من چهل روزشه گاهی بالا میاره ولی همیشه نه

من مشکلم باهاش سر حجم شیر خوردنشه.فکر کن بچه یک ماهه اغلب اوقات هر وعده ۲۰۰سی سی میخوره واقعا نگرانشم هرچی میخوره سیر نمیشه

دکتر بردم میگه هر چقد میل داره بهش بده ولی کاهی اونقدر میخوره که نفسش بالا نمیاد و به سکسکه میفته و بالا میاره

شیشه رو هم از دهنش بکشم با لثه هاش سفت میگیره نمیذاره

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

عزیزم پشر من تا ۴۰ روزگی زیاد بالا میاورد تقریبا ۲ کیلو وزن اضافه کرد تو همون چهل روز

همه میگفتن زیاد شیر میدی

کم کم خودش خوب شد

شاید شمام زیاد میدی

تا یک سالگی که راهی نمونده

شاید بالا اوردنش اونقدر زیاد نیست حساس شدی؟

چقدر بالا میاره مثلا سه قاشق شیر؟

عزیزم دختر منم از ماه دوم که به دنیا اومد در روز دو یا سه بار شیر را بالا میاورد البته بعضی مواقع بلافاصله بعد از شیر خوردن و بعضی مواقع چند دقیقه بعدش و اینکه موقع شیر خوردن از سینه خودم همش سرشا عقب میکشید و تند تند نفس میکشید دکتر که بردم گفت رفلاکس داره اگه امکانش هست برات یه متخصص گوارش اطفال ببرش

خب شاید فقط میخواد بمکه گرسنش نیست! 

نه عزیزم پستونک میذارم دوتا مک میزنه میفهمه شیر نداره میندازه بیرون!

بچه چهل روزه مثه آدم بزرگ عقل داره والا موندم چه کنم باهاش

سکمش گنده شده

سینه منم نمیگیره دیگه،البته شیرمم کمه خیلی اصصصلا سیرش نمیکنه

دختر منم ده ماهشه....از اول بالا میاره....غذا هم نمیخوره....طفلک بچم از یک ماهگی دارو میخوره....کل خونه و زندگیم....همه ی لباسای مهمونیم....هرچی که فک کنی استفراغی هستش....غذا هم نمیخوره....ولی فدای اون دو تا چشای نازش....تورو خدا سرش داد نکش....تو روحیش اثر میذاره....کل خونه زندگیم فدای اون استفراغش....انقدر حساس نباش گلم....بزن به بیخیالی....درسته بچه عذاب میکشه....آدم داغون میشه....ولی چه میشه کرد....باید تحمل کنیم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
اگه میدونی گرسنش نیست و داره اضافی میخوره و فقط دلش میخواد بمکه بهتر پستونک بهش بدی 

پستونکو میندازه بیرون

هرچی میدم بازم گرسنشه با ولع میخوره 😑

الانم که عفونت قارچی خودم عود کرده مجبورم مترونیدازول بخورم دیگه نمیتونم بهش شیر خودمو بدم خیلی ناراحتم

[QUOTE=48893035]پستونکو میندازه بیرون هرچی میدم بازم گرسنشه با ولع میخوره 😑 الانم که عفونت قارچی خو ...

شیر خشک؟گاهی یک و نیم ساعت گاهی دو کمتر پیش میاد سه ساعت بشه

شیر خودمم کمه این اواخر که اصلا نمیخوره گاهی میدوشم بهش میدم که اونم دیگه نمیشه چون عفونت دارم باید قرص بخورم

دکتر اطفالش دارو نداده ، میگه طبیعیه خوب میشه ، آلرژی هم نداره ، قشنگ همه چی میخوره ، غذا رو اگه زیاد و به زور بدم بالا میاره ولی شیرو روزی ۱۰ بارم بالا آورده ، شده روزی ۵ دست لباس عوض کردم ، خونه ی مامانم کلی بالا آورده همش ناراحت میشم ! جایی میرم بهش شیر نمیدم از ترس استفراغاش ، چقدر بچه داری سخته !

نه عزیزم پستونک میذارم دوتا مک میزنه میفهمه شیر نداره میندازه بیرون! بچه چهل روزه مثه آدم بزرگ عقل ...

بچت هنوز خیلی کوچیکه عقلش کجاست دختر بیشتر بچه ها تو اون سن پستونک نمیگیرن هم سینه نرمتره هم اینکه نگهداشتن پستونک سختشونه فکشون ضعیفه ترجیح میدن نگه ندارن