2777
2789

من س ساله با پسری دوستم ولی هر بار بحث ازدواج میشه مستقیم میگه من قصدم ازواج نیست ولی من دوسش دارم تا الان. صبر کردم گفتم شاید بعدا نظرش عوش شد ولی هیچ تغییری نکرده ، الان یک هفتس میرم ی جایی کار میکنم احساس کردم صاحب کاره روم نظر داره  چون از اخلاق رفتارش مشخص بود ، همه زنا اونجا فهمیدن منم خجالت کشیدم از این موضوع گفتم نکنه اون زنا فکر بد کنن راجب من من دیگه نرفتم امروز سرکار ، الان اون آقا هزاربار باهام تماس گرفته میگه چرا نمیاید، منم الکی گفتم  خانوادم نمیزارن ، میگه با مامانت هماهنگ کن بیام خاستگاری  من خشم اومده ازت نمیخام مول دوستی هایی امروزی طول بکشه  باهات دوست شم میخام مستقیم بیام خاستگاریت، اصلا تو شوک رفتم ول کنم نیست نمی‌دونم چیکار کنم  کلا ی هفتس میرم اونجا سرکار اخه چطور تو ی هفته یکی فک میکنه با یکی ازدواج کنه ، بهم گفت فکراتو بکن خبر بده بهم ک من ب مادرم بگم بیاد جلو 

امروز بالایی ۱۰۰باز زنگ زد هرچی جواب ندادم باز پیام داد اصلا ول کن نیست. اون ۳۰سالشه من۱۹سالمه 

من باشم اون دوست پسری ک قصد ازدواج نداره و در نهایت نمیخواد تکلیف رابطه رو مشخص کنه رو ولش میکنم صد در صد 

و اجاره میدم کسایی وارد زندگیم بشن ک قصدشون از رابطه جدی هست 

و آشنا میشم اگ خوب بودن هم ازدواج میکنم 

پ در هر صورت از دوست پسره جدا میشم بره سمت لیاقتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با پسری یکسال و چهارماهه دوستم دیگران میگن پسر بخادت بعد یکسال میاد خاستگاریت نمیدونم فک میکنم نمیخادم . موندم چیکار کنم از طرفی مثل سگ دوسش دارم قهر ک میکنیم یا خدم پیام میدم یا اون دوباره برمیگردیم بهم سردرگمم خسته شدم نمیدونم چ گهی بخورم نظرم اینه تا عید بهش فرصت بدم بعدش بیخیالش بشم 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

منم با پسری یکسال و چهارماهه دوستم دیگران میگن پسر بخادت بعد یکسال میاد خاستگاریت نمیدونم فک میکنم ن ...

منم هعی میگفتم تا عید فرصت بدم تا یلدا. فرصت بدم شاید اومد خاستگاری ، ولی شده ۳سال  وابستگیم بیشتر شد فقط 

منم هعی میگفتم تا عید فرصت بدم تا یلدا. فرصت بدم شاید اومد خاستگاری ، ولی شده ۳سال وابستگیم بیشتر ش ...

منکه میگم تا عید فرصت بدیم بعد ، عید ک شد جدی باهاش صحبت کنیم و کات کنیم چون دیگه عمرمون تلف نکنیم میترسم بعدن بره با یکی دیگه ازدواج کنه بیشتر آسیب ببینم بعد خدمو بکشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منکه میگم تا عید فرصت بدیم بعد ، عید ک شد جدی باهاش صحبت کنیم و کات کنیم چون دیگه عمرمون تلف نکنیم م ...

منم بخدا 🥲💔همسایه هم هستیم خیلی بده ، قهر می‌کنیم کات می‌کنیم میرم بیرون میبنمش اصلا حالم بد میشه سریع دوباره بهش  زنگ میزنم  اگه ی موقعی ازدواج کنه ک میمیزم 💔

دوس پسر تو هیچی از ازدواج نمیگه؟ 

منم بخدا 🥲💔همسایه هم هستیم خیلی بده ، قهر می‌کنیم کات می‌کنیم میرم بیرون میبنمش اصلا حالم بد میشه ...

من میگم قبل اینکه آسیب ببینیم باید رها کنیم آبجی

چرا بهم گفته ک ب ازدواج باهات فک میکنم اما همش داره پس دی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میگم قبل اینکه آسیب ببینیم باید رها کنیم آبجیچرا بهم گفته ک ب ازدواج باهات فک میکنم اما همش داره ...

خب بهش بگو تو ، بگو فکر کردن خالی نمیشه آدم باید حرکتی بزنه 

خب بهش بگو تو ، بگو فکر کردن خالی نمیشه آدم باید حرکتی بزنه

غیر مستقیم چنبار گفتم بهش اما نمیشه زیاد بگم با خودش میگه اویزونم یا خیلی مثلا خاطرخاشم یا تو بی شوهری موندم ک اصرار میکنم . ولی من همون عید نیومد دیگه ول میکنم میرم چون واقعن حوصله ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40