2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کمتر شده

مثلا الان پنیر بهش میدم زیاد نشون نمیده

خامه اصلا نه خودت بخوری نه بچه اگه شیر میدی

شیر هم به شیر های پاستوریزه همون دو روز اول واکنش نشون میده ولی شیر کیلویی که خودم میگوشونم یک هفته بدن نشون میده بعد دو هفته نمیدو باز میدم

شیر مادراگه میخوره باید رژیم غذایی رعایت کنی

شیرخشک هم مدل های ha یا اگه شدیده پپتی و پپتی جونیور باید بخوره

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
بله پسر من اسهال خونی میکرد دکتر گفت حساسیت به پروتیین گاویه بعد یه مدت خوب شد

خداروشکر ک خوبه الان

اسهال نوزاد چجوریه؟. آخه مدفوعش در حالت عادی شبیه اسهاله دیگه

چه علایمی داشت عزیزم؟

ولی کمتر شدهمثلا الان پنیر بهش میدم زیاد نشون نمیدهخامه اصلا نه خودت بخوری نه بچه اگه شیر میدیشیر هم ...

یعنی هر کدوم از شیر دوغ ماست پنیر ک میخوری واکنش نشون میداد و مدفوعش خونی میشد؟

چه علایمی داشت؟

پسر من آلرژی غذایی داره به لبنیات و خیلی چیزای دیگه از ۴۰ روزگی شروع شد الآنم ۱ سال و هفت ماهشه هنوز ...

می‌دونی علتش چیه که این حساسیت ایجاد میشه؟

چه علایمی داشت که متوجه شدی؟

نوزاد من فقط ب دوغ و پنیر واکنش نشون داد و مدفوعش خونی شد

شیر مادراگه میخوره باید رژیم غذایی رعایت کنیشیرخشک هم مدل های ha یا اگه شدیده پپتی و پپتی جونیور بای ...

به دوغ حساسیت نشون داد و مدفوعش خیلی کم خون شد

دکتر گفت با یه بار نمیشه گفت حساسیت داره یا نه. ماست بخور

یه هفته خوردم به همراه کلوچه و بیسکوییت اتفاقی نیوفتاد

مطمین شدم حساسیت ب پروتیین گاوی ندارن. پنیر و کیک خامه ای خوردم شبش مدفوعش خونی شد.

زنگ زدم نوبت بگیرم برم دکتر، گفت نیازی نیست بیای و رژیم بگیر لبنیات ماهی کاکایو گوشت گاو و آجیل نخور

الان برام سواله اگه حساسیت ب پروتیین گاوی داره چرا ب بعضی موارد واکنش نشون داد؟

راستی نان میدم کمکی ب دخترم. منشی گفت از دکتر پرسیدم برات گفت همون نان رو بده اگه خونی شد موفوع نان مدل... رو بخر که متاسفانه فراموش کردم چی گفت