2777
2789
عنوان

تولد دوستمه با سیصد چی بخرم

310 بازدید | 32 پست

سه ماه دیگس ولی الان پول دارم بخرم

حدودا15 سالشه

تو فاز سیاه و ایناس خیلی تو سبک چیزای کیوت نیست

لباس با سبک اون پیدا نکردم

هدفون بخرم خراب نمیشه

چی بگیرم

هیچ وقت کیف همراهش نمی کنه

من برا خواهر شوهرم ساعت گرفتم ۳۰۰

از فروشگاه اسنپ از این بند فلزیا

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال بگیر یا هودی از جاهای ارزون دستبند خوبه ساعت میتونی بگیر عطری ادکلنی گردنبند بهتره 

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

تو با سلام میتونی ساعت با این قیمت پیدا کنی.لباسام همه قیمت هست بگرد شاید جیزی ب جشمت خورد ک ب سلیقش بیاد..نیم ست عطر تیشرت لش.کیف پول.دستبند.کتاب.شومیز مانتویی کوتاه تو با سلام خیلی مدلای شیکی هست