2777
2789
عنوان

ولی پول داشتن خیلی خوبه 😂

112 بازدید | 11 پست

ما از اول ازدواجمون پول آنچنانی نداشتیم ینی لنگ نبودیما ولی  تفریح و اینام خیلی زیاد نمیشد همین تابستونم کلی غصه میخوردم تا همین ماه پیش

بعد شوهرم که از یکی از دوران مجردیش ۵٠٠میل بدهکار بود، بالاخره بعد سه سال اومد پولمونو داد درسته همون ۵٠٠تومنو داد و به پول الان خیلی بیشتر میشه ولی کلی به حالمون فرق کرد الان دیگه ذهنم آزاده حس میکنم راحت نفس میکشم،، دیگه وسیله خونه و لباس و سیسمونی رو کامل و زیاد میگیرم،، تازه میفهمم زندگی ینی چی😂😂😂

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین ک توی قسط هامون و خوردو خوراکمون نمیمونیم و بدهی نداشته باشیم ذهنم آزاده😂

مام قسط خونه میدیم کلی

تابستون یه بار عقب افتاد نتونستیم بدیم، از استرس کل شب و روز شاید۳ساعت میخابیدم

مام قسط میدیم ماهی۲۲تومنسخته واقعا🥲انگار آدمو تو خفه خون نگه داشته باشن

درامد دارین که میتونین بدین دیگ

ماهم ماهی۱۰تومن قسط داریم هنوز پول ابوبرقوگازوخرابی ماشینو هزارتاکوفتوزهرماردیگه

درامد دارین که میتونین بدین دیگماهم ماهی۱۰تومن قسط داریم هنوز پول ابوبرقوگازوخرابی ماشینو هزارتاکوفت ...

آره در کل خیلی فشار میاد به آدم

ایشالا برا شمام از جایی که فکرشو نمیکنین برکت بیاد

ما دیگه از خیر این پول گذشته بودیم ولی شد

خوب اصراف نکن مقداریش رو طلا بخر پس انداز شه

قراره واسه زایمانم بخریم که کادوم باشه البته زیاد نه

چون چیزای مهم دیگه ای هم هستن😪