2777
2789

یه حالت سوزش زیر سینه چپم‌دارم میترسم از قلبم باشه تا حالا براتون پیش اومده دلیلش چه بوده؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا معدس ترس ندارهولی اگر درد به شونه و دستت زد برو دکتز

نه عزیز دست و شونه ام اصلا درد نمیگیره فقط زیر سینه چپ دقیقا زیر سینه یه حالت سوزش دارم که مدام هم نیست چند دقیقه میسوزه بعد خوب میشه خیلی استرس اظطراب  الکی دارم میترسم سکته کنم نکنه از استرسه چند وقت پیش هم  تست ورزش اکو نوار قلب انجام دادم دکتر گفت چون سابقه خانوادگی دارین بهتره عکس رنگی از قلبت بگیری هنوز نرفتم بگیرم

نه عزیز دست و شونه ام اصلا درد نمیگیره فقط زیر سینه چپ دقیقا زیر سینه یه حالت سوزش دارم که مدام هم ن ...

استرس و اضطراب خیلی تاثیر میزاره رو معده

حالا برو عکس رنگی هم بگیر و طوری نیست نگران نباش

استرس و اضطراب خیلی تاثیر میزاره رو معدهحالا برو عکس رنگی هم بگیر و طوری نیست نگران نباش

اکو که کرد گفت مشکلی نیست نوار قلب هم خوب بود فقط تست ورزش که گرفت گفت ضربانت بالا پایین میشه یه قرص داد بخورم ضربانم کنترل بشه بعد برم عکس بگیرم گفت اگه سابقه خانوادگی نداشتین نمیگفتم عکس بگیرید چون سابقه دارید بهتره عکس بگیری