2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن میخوام انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی راضی بود البته ممد اقا شوووووهررررش

من خیلی میترسم از سوزن امپول زایمانم نداشتم ولی خوبه راضی ام ولی شنیدم لیزری هم هست 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
والا یه جوری ذوق وشوق داشت وخوشحال بود میگفت ممداقا یک شب نمیذاره راحت بخوابم ولم نمیکنه خداوکیلی ان ...

من میگفتم نه باباااااا، الکیییییی. ممد اقا بیا ببینم راست میگه .

طلعت خانم انگشتتو بیار ببینم واقعی میکه یا ن ...

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

وا یعنی تا این حد خوب خودش تو رابطه اذیت میشه که

اتفاقا گفت کاش زودتر انجام داده بودم نمیدونستم انقدررر خوبه شوهرکمو پسش میزدم نگو ایراد از خودم بوده😂دوتا بچه هم داشت سزارینی بود میگفت فکر نمیکردم لازم باشه ولی بعد عمل هم من هم ممد اقا کارمون شده دعا به جون دکتر🤣

به زودی تاپیک موضوع مورد نظررو میزارم🤩

خوش به حال شوهرت

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_1  

این نر لجنو از سایت بندازید بیرون

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

چه دکتری انجام میده ؟

زنان یا زیبایی؟

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤